ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / LOVE ISLAND: Μια υπογραφή πριν την παρουσίαση του “Love Island”, η…Ηλίανα Παπαγεωργίου!

ΣΚΑΪ – Στον ΣΚΑΪ και στο… νησί του έρωτα, θα βρει η σεζόν ’22-’23, την Ηλιάνα Παπαγεωργίου! Η τηλεοπτική επιστροφή της νεαρής παρουσιάστριας, θα γίνει σε reality που θα προβληθεί πρώτη φορά στη χώρα μας αν και κάνει ήδη επιτυχία στο εξωτερικό.

Το “Love Island” στο οποίο θα συμμετέχουν σαν …ερημίτες κορίτσια και αγόρια με σκοπό να βρουν τον έρωτα, θα αρχίσει στον ΣΚΑΪ στις αρχές Σεπτεμβρίου ενώ έντονο είναι το παρασκήνιο πίσω από την ανάληψη της παρουσίασης από την Ηλιάνα.

Η πρόταση έγινε πριν από περίπου τρεις μήνες και αρχικά η παρουσιάστρια φάνηκε διστακτική. Τότε είχε να επεξεργαστεί και ακόμη μια τηλεοπτική πρόταση που όμως δεν προχώρησε, ενώ σκεφτόταν το πως θα διαχειριστεί το περιεχόμενο του συγκεκριμένου ριάλιτι που είναι σίγουρο ότι θα προκαλέσει.

Στην πρώτη αρνητική αντίδραση της Παπαγεωργίου, ο σταθμός στράφηκε προς την μεριά της Ιωάννας Μαλέσκου. Το τέλος της σεζόν για τη μεσημεριανή εκπομπή, θα σημάνει και το οριστικό τέλος για το συγκεκριμένο concept.

Ωστόσο, μέσα από την πρόταση για το “Love Island”, ο ΣΚΑΪ ήθελε να δώσει μια τελευταία ευκαιρία στην Μαλέσκου για ενδεχόμενη συνεργασία έστω και μέχρι το τέλος του 2022 (τον Δεκέμβριο το reality θα έχει ολοκληρωθεί).

Οι πληροφορίες μας όμως θέλουν την παρουσιάστρια να αρνείται τελικά την συγκεκριμένη πρόταση – όπως νωρίτερα αποκαλύψαμε αποκλειστικά – καθώς εκτίμησε ότι δεν ταιριάζει στο προφίλ της. Ο ΣΚΑΪ από την πλευρά του, δεν είχε κλείσει την πόρτα στην Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία άλλωστε ήταν και η αρχική του σκέψη.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν εκ νέου και τελικά οι οποίες δεύτερες σκέψεις της Ηλιάνας κάμφθηκαν και σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, μέσα στις επόμενες μέρες θα υπογράψει το συμβόλαιο της νέας συνεργασίας της, το οποίο μάλιστα δεν θα αφορά μόνο στο “Love Island” αλλά και σε άλλες παραγωγές μέρα το τέλος του 2022.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: