ΑΠΙΣΤΟΣ: Η ερωμένη του άντρα της μέσα στο ίδιο της το σπίτι

ΣΚΑΪ – Στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα παρακολουθήσουμε την Ντερίν να πιέζει τον Βολκάν να αποκαλύψουν την σχέση τους την ώρα που οι γονείς της έχουν αρχίσει να υποψιάζονται ότι η κόρη τους έχει μία κρυφή σχέση.

Την ίδια ώρα, η Ασιγιά καταφέρνει έχοντας στο πλευρό της την Νιλ να συγκεντρώσει κάποια στοιχεία που αποδεικνύουν την απιστία του Βολκάν. Μία αναπάντεχη εξέλιξη όμως ανατρέπει τα πάντα την τελευταία στιγμή.

Η Ασιγιά δε το βάζει όμως κάτω. Επιστρατεύει όλη γην γυναικεία γοητείατης για να κάνει τόσο τον Βολκάν να ζηλέψει όσο και να πάρει κάποια στοιχεία από τον φίλο και οικονομικό του σύμβουλο.

Η Ασιγιά δείχνει αποφασιμένη να κερδίσει αυτόν τον πόλεμο με όποιο μέσο χρειαστεί, ακόμη και θυσιάζοντας κομμάτι της αξιοπρέπειάς της ώστε να μαζέψει κι άλλες δυνάμεις για τη μάχη που έχει μπροστά της.

Εν τω μεταξύ ο Βολκάν αρχίζει να βλέπει ότι η γυναίκα του κάτι κρύβει. Σύντομα οι εξελίξεις φέρνουν την Ασιγιά περικυκλωμένη και σε αδιαίξοδο.

Ο Αλί δείχνει ανησυχητική συμπεριφορά στο σχολείο ενώ ο Μερτ την απειλή ότι θα αποκαλύψει ότι έγινε μεταξύ τους.

Το κερασάκι στην τούρτα όμως έρχεται όταν η ερωμένη του Βολκάν εμφανίζεται μέσα στο σπίτι της. Η Ασιγιά είναι απελπισμένη όμως δεν εγκαταλείπει τη μάχη.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: