ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Μεταγραφική καραμπόλα Σκορδά-Μαλέσκου

STAR CHANNEL – Ένα βήμα πριν την υπογραφή είναι η Ιωάννα Μαλέσκου από το πρωινό του STAR CHANNEL. Προφανώς το STAR επιθυμεί να συνεχίσει στην τακτική του χιούμορ και των μονοψήφιων ταυτόχρονα.

Σήμερα ήταν η τελευταία εμφάνιση του Δημήτρη Μακρυνιώτη για φέτος στο “Love it”, κάτι που μόλις το έμαθε η Ιωάννα Μαλέσκου, συγκινήθηκε. Οι δυο τους είχαν έναν πολύ συγκινητικό διάλογο, ενώ η παρουσιάστρια, ουσιαστικά, ανακοίνωσε εμμέσως πλην σαφώς την αποχώρησή της από τον ΣΚΑΙ.

Η Ιωάννα Μαλέσκου είπε στον Δημήτρη Μακρυνιώτη: «Θα μου λείψεις πάρα πολύ! Σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου τα καλύτερα γιατί τα αξίζεις. Είσαι ένας καλός άνθρωπος, ένας σωστός άνθρωπος και αυτό για μένα είναι το α και ω. Σε αγαπώ, χαίρομαι που έχω κάνει έναν φίλο αληθινό και σε ευχαριστώ για όλα».

Στη συνέχεια η Ιωάννα Μαλέσκου ανέφερε: «Κατά καιρούς ο κόσμος έχει διαβάσει πολλά να λένε, να νομίζουν ότι λένε, οι συνεργάτες μου για μένα και ίσως αυτό να με πικραίνει γιατί εγώ ξέρω πραγματικά τι σχέσεις έχω με τους ανθρώπους που είναι κοντά μου, με αυτούς που βλέπετε, με αυτούς που δεν βλέπετε. Και σας ευχαριστώ πάρα πολύ και οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν. Και σας αγαπώ πάρα πολύ! Αυτοί είναι οι άνθρωποι που ξέρουν πραγματικά ποιοι είμαστε τελικά. Παρότι εγώ την έχω πάρει την απόφαση, στεναχωριέμαι γιατί όντως είμαι άνθρωπος που δένεται. Θα μου λείψετε πάρα πολύ», είπε κλείνοντας η Ιωάννα Μαλέσκου.

Η Ιωάννα Μαλέσκου και ο Δημήτρης Μακρυνιώτης ολοκλήρωσαν τη συνεργασία τους με μια θερμή αγκαλιά.

Από την άλλη έχουμε και τη Φαίη Σκορδά, η επαφή της οποίας με το κανάλι της Νέας Κηφισιάς δεν απέδωσε, ενώ συνεχίζεται η άτυπη κρούση από τον ΣΚΑΪ για το 12-2, κάτι όμως για το οποίο ένα “αόρατο” χέρι, την αποτρέπει (προς το παρόν).

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: