Η ΓΕΦΥΡΑ 31/5/2022: Η μεγάλη πρεμιέρα της νέας σειράς του ANT1+

ΑΝΤ1+ – Μία νέα σειρά με τίτλο “Η Γέφυρα”, ετοιμάζεται να κάνει πρεμιέρα στο ANT1+, ταξιδεύοντάς μας σε μία ιστορία γεμάτη μυστήριο και σασπένς. Μία συγκινητική ιστορία που θα συνεπάρει τους συνδρομητές της πλατφόρμας, από τα πρώτα κιόλας επεισόδια.

Τα γυρίσματα της νέας σειράς έχουν ξεκινήσει στη Θεσσαλονίκη. Αποτελεί μία original παραγωγή του ΑΝΤ1+, της νέας πλατφόρμας που έχει ήδη ξεκινήσει να δημιουργεί για τους συνδρομητές ασυναγώνιστες σειρές και ταινίες εφάμιλλες παραγωγών του εξωτερικού.

Η ιστορία αυτή θα εξελίσσεται παράλληλα σε Αθήνα και Κωνσταντινούπολη. Το σενάριο υπογράφουν οι Κώστας Γεραμπίνης και Δημήτρης Εμμανουηλίδης. Περιλαμβάνει ένα all star cast ηθοποιών, που έχουμε αγαπήσει μέσα από ελληνικές σειρές και ταινίες.

Η πρεμιέρα και η υπόθεση

Το πρώτο επεισόδιο της σειράς “Η Γέφυρα”, θα κάνει πρεμιέρα στις 31/5, από τον ANT1+, στις 16:30. Το σενάριο βασίζεται στην γνωστή σκανδιναβική νουάρ αστυνομική τηλεοπτική σειρά «The Bridge» που γυρίστηκε αρχικά για τη Σουηδική και τη Δανέζικη τηλεόραση.

Στο επίκεντρο της ιστορίας αυτής βρίσκεται η ανακάλυψη ενός πτώματος, στα σύνορα δύο γειτονικών χωρών. Μαζί συνεργάζονται, για την εξιχνίαση του εγκλήματος. Το πτώμα αυτό λέγεται πως θα εντοπιστεί στον Έβρο.

πρωταγωνιστές της σειράς η γέφυρα

Πρωταγωνιστούν οι: Νίκος Ψαρράς, Πηνελόπη Τσιλίκα, Μαντώ Γιαννίκου, Ακύλας Καραζήσης και πολλοί ακόμη. Αξίζει να σημειωθεί πως θα δούμε τον Τούρκο ηθοποιό Burak Hakki, τον οποίο απολαύσαμε στην ταινία “Σμύρνη μου Αγαπημένη”.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: