ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Η Ναταλία Γερμανού σχολιάζει τα πάντα!

ALPHA –  Στην κάμερα του ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ μίλησε η παρουσιάστρια του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ, Ναταλία Γερμανού και σχολίασε τα πάντα. Με προφανή συγκράτηση, σχολίασε με αρκετά καταναγκαστική ευγένεια, ένεκα του σταθμού στον οποίο συστεγάζεται με τα εν λόγω προγράμματα.

Για το Big Brother είπε: «Κάθε τηλεοπτικό προϊόν έχει τον κόσμο που το βλέπει και τον κόσμο που δεν το βλέπει. Για να σου είμαι ειλικρινής, δεν το έχω παρακολουθήσει πολύ, θα ήμουν άδικη αν εκφέρω γνώμη. Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είναι από τους ανθρώπους που έχω στην καρδιά μου, χαίρομαι να νιώθω ότι είναι ξανά σε μια αρένα που είναι ένας χώρος τον οποίο γνωρίζει καλά και του κάνει και καλό να είναι ξανά παρών».

Για το The Bachelor είπε: «Με ρωτάς για ένα πρόγραμμα που είναι μια παραγωγή του καναλιού στο οποίο εργάζομαι. Έχω πολλές φορές μείνει βράδια και το παρακολουθώ και άλλες φορές έχω γελάσει και άλλες φορές έχω πει… Ε μα τώρα»!

Για το Pop Up είπε: «Μου αρέσει η Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Το POP UP είναι μια νέα εκπομπή, «χτίζει», σπέρνει για να θερίσει αργότερα».

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: