ΣΑΣΜΟΣ/SPOILER: Εκτός από τη Βασιλική, η Καλλιόπη σκοτώνει και τον Άγγελο

ALPHA – Η Καλλιόπη είναι ήδη γνωστό πως θα σκοτώσει τη Βασιλική και θα το δούμε γύρω στο καλοκαίρι πριν ρίξει αυλαία η σειρά ή αρχές της νέας σεζόν το φθινόπωρο. Όμως, δεν είναι ο μοναδικός φόνος που θα κάνει. Καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού «Τηλέραμα» θα σκοτώσει και τον Άγγελο.

Ο Άγγελος από την στιγμή που έμαθε όλη την αλήθεια για την οικογένεια του, την καταγωγή του και γενικότερα για όλα όσα δεν ήξερε για την ζωή του, ορκίζεται να πάρει εκδίκηση και να πάρει πίσω όλα όσα του ανήκουν. Έτσι ξεκινάει έναν αγώνα να πάρει από τον Μαθιό και την Καλλιόπη την μισή τους περιουσία και τα καταφέρνει.

Η Καλλιόπη δεν μπορεί να διαχειριστεί την εξέλιξη αυτή. Συνειδητοποιώντας πως ο ένας της γιος είναι στην φυλακή και ο άλλος απένταρος χωρίς τίποτα πια δικό του, αναλαμβάνει δράση.

Η ίδια παίρνει όρκο πως θα εκδικηθεί τον Άγγελο για το κακό που έκανε στην οικογένεια της, λέγοντας, «Ο Άγγελος θα μου το πληρώσει αυτό. Δεν θα το αφήσω αυτό να περάσει έτσι», λέει και τον βάζει στο στόχαστρό της.

Έτσι, θα του στήσει καρτέρι θανάτου και όταν τον δει μπροστά της θα τον σφάξει! Η εξέλιξη αυτή είναι πολύ δραματική για τον ήρωα της σειράς καθώς το φινάλε του θα βαφτεί με αίμα. Ο Άγγελος πέφτει νεκρός από τα χέρια της Καλλιόπης στην σειρά Σασμός και ένας νέος κύκλος αίματος και εκδίκησης ανοίγει.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: