ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 14.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα τηλεθέασης στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για το Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2020.

Στην πρωινή ενημέρωση οι ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΥ και το ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ μονοπώλησαν το ενδιαφέρον του κοινού με ποσοστά 15.7% και 13.7%, αντίστοιχα.

Με 24.9% ο Νίκος Μάνεσης κυριάρχησε για ένα ακόμα Σάββατο με το ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ Ννα κρατά σταθερά τα ποσοστά του πάνω από το 12%.

Με μεγάλο ανταγωνισμό από επαναλήψεις και Ελληνικές ταινίες, το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ βρέθηκε στην πρώτη θέση των μεσημεριανών εκπομπών με 14%, με τη συνέντευξη του Τάκη Χατζή να κρατάει όρθια την εκπομπή στο συγκεκριμένο κοινό.

Το κεντρικό δελτίο του ΣΚΑΪ με 15.8% και η Ελληνική ταινία ΤΟ ΞΥΛΟ ΒΓΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ στον ALPHA ήταν η κερδισμένοι της ζώνης των δελτίων ειδήσεων.

Στην primetime ζώνη, η επιστροφή του JUST THE 2 OF US έφερε πίσω τον σκληρό ανταγωνισμό. Το show του Νίκου Κοκλώνη σημείωσε 11% στην μαραθώνια μετάδοσή του (12% στο γυναικειο κοινό 25-44 και 12.1% στο γενικο συνολο – περί το μισό εκατομμύρο τηλεθεατές).

Ο Σπύρος Παπαδόπουλος σταθερός στο 10.8% και αυτή την εβδομάδα, ενώ το ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΟ MEGA εξακολουθεί τις χαμηλές πτήσεις στο 6%. Πολύ άσχημα ήταν τα νούμερα για το ΣΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΛΕΜΕ ΝΑΙ, μια εκπομπή που σημείωσε 2.8%.

Leave a Reply

Start typing and press Enter to search

%d bloggers like this: