Το δίχτυ β’ επεισόδιο: Η Ατσάγιο δολοφονείται στο πορνείο και ο Τζόναθαν εξαφανίζεται

Categories

Share

(function(c,l,a,r,i,t,y){
c[a]=c[a]||function(){(c[a].q=c[a].q||[]).push(arguments)};
t=l.createElement(r);t.async=1;t.src=”https://www.clarity.ms/tag/”+i;
y=l.getElementsByTagName(r)[0];y.parentNode.insertBefore(t,y);
})(window, document, “clarity”, “script”, “hredn74miv”);

Το δίχτυ β’ επεισόδιο: Η Ατσάγιο δολοφονείται στο πορνείο και ο Τζόναθαν εξαφανίζεται

Το δίχτυ β’ επεισόδιο: Η Ατσάγιο δολοφονείται στο πορνείο και ο Τζόναθαν εξαφανίζεται

Σε ένα πορνείο γίνεται έφοδος, έπειτα από καταγγελία πως εκεί υπάρχει πιθανότατα να εκδίδεται κι ένας ανήλικος…

24/09/202513:38
Πένυ Μακρή

Νίκη Σερέτη (Ατσάγιο): Σεξεργάτρια που στο παρελθόν ήταν δασκάλα στη Νιγηρία. Έχει πάρει υπό την προστασία της τον Τζόναθαν, σαν δεύτερη μητέρα του.

Πηνελόπη Πλάκα (Μονίκ): Η καλύτερη φίλη της Ατσάγιο και ένας από τους λίγους ανθρώπους που γνωρίζει το μυστικό του Τζόναθαν.

Δημήτρης Λούσκος (Τζόναθαν): έφηβος που ζει στο πορνείο της Ατσάγιο από τότε που το έσκασε μαζί της από το σπίτι και τον κακοποιητή πατέρα του. Οι συνθήκες τον ανάγκασαν να ωριμάσει απότομα, γι’ αυτό και έχει συμπεριφορά και ομιλία ατόμου μεγαλύτερης ηλικίας.

Μιχάλης Οικονόμου (Περικλής Μαυρίδης – πατέρας Τζόναθαν, λογιστής): Άνθρωπος με διασυνδέσεις στην πόλη του, κακοποιούσε για χρόνια τον γιο του και σκότωσε τη σύζυγό του.

Share