ΣΚΑΪ: Survivor ή Big Brother 2;

ΣΚΑΪ – Μπορεί να μην κάνει τεράστια επιτυχία αλλά ο ΣΚΑΪ δείχνει να είναι ικανοποιημένος με τα ποσοστά του BIG BROTHER μιας και ανεβάζει το μέσο όρο του σταθμού και μαζί με την ενημέρωση τον διατηρεί στις πρώτες θέσεις της τηλεθέασης, όπως παρατηρούμε κάθε εβδομάδα.

Όμως, το show θα ολοκληρωθεί την παραμονή της Πρωτοχρονιάς και το κανάλι του Φαλήρου θέλει να προετοιμαστεί για το δεύτερο μισό της σεζόν.

Σύμφωνα με το ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ο ΣΚΑΪ ετοιμάζει το SURVIVOR στην κλασσική του μορφή (μαχητές και διάσημοι) με παρουσιαστές τον Σάκη Τανιμανίδη και τον Γιώργο Λιανό. Σε πρόσφατες δηλώσεις του ο Λιανός φαίνεται να επιβεβαιώνει την είδηση με την παράμετρο να πάνε όλα καλά με την πανδημία.

Τα περιοριστικά μέτρα στις πτήσεις, στο ίδιο το νησί του Άγιου Δομίνικου αλλά και η συνύπαρξη εκατοντάδων ατόμων στην παραγωγή από Ελλάδα, Τουρκία και Άγιο Δομίνικο δυσκολεύει την κατάσταση. Άλλωστε η πανδημία έχει αφήσει έντονο το σημάδι της και στο νησί της Καραϊβικής.

Για αυτό το λόγο ο ΣΚΑΪ σκέφτεται μια εναλλακτική – εύκολη λύση. Να ξεκινήσει το BIG BROTHER 2 το Φεβρουάριο. Δεν θα είναι η πρώτη φορά, που γίνεται κάτι τέτοιο, αν θυμηθούμε την πρώτη του μετάδοση το 2001 στον ΑΝΤΕΝΝΑ.

Η υπαρκτή δεξαμενή παικτών που δεν μπήκαν σε αυτή τη σεζόν αλλά και πιθανά σενάρια για θεματικό BIG BROTHER (πχ. Celebrities) εξετάζεται από το σταθμό.

Άλλωστε το ριάλιτι αυτό κοστίζει το 1/3 από ότι το Survivor (περί το 1 εκ. Ευρώ).

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s