ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Θα επιστρέψει η Κόνι αλλά όχι στο πάνελ

ΑΝΤΕΝΝΑ – Τις τελευταίες δύο εβδομάδες ακούγεται πολύ έντονα ότι η Κόνι Μεταξά δεν θα συνεχίσει στο «Πρωινό». Μάλιστα, στα δημοσιογραφικά γραφεία έφτασε η πληροφορία ότι στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 σκέφτονται να αντικαταστήσουν την Κόνι με δημοσιογράφο που προέρχεται από τον χώρο των περιοδικών, καθώς θέλουν να ενισχύσουν το ενημερωτικό κομμάτι.

Μετά την έντονη φημολογία των τελευταίων ημερών, οι followers της Κόνι στο Instagram της έκαναν σχετική ερώτηση κι εκείνη απάντησε ότι το πάνελ δεν της ταιριάζει. Όπως ήταν φυσικό η δήλωση αυτή έκανες τους περισσότερους να πιστεύουν ότι η Κόνι – που απουσίαζε από το «Πρωινό» για λόγος υγείας – θα αποχωρήσει εντελώς από την εκπομπή. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν φαίνεται να ισχύει.

Υψηλόβαθμο στέλεχος του καναλιού φημολογείται να έχει πει, ότι ουδέποτε υπήρξε θέμα απομάκρυνσης της Κόνι, από την εκπομπή. Ωστόσο, επειδή και οι δύο πλευρές συμφωνούν ότι το πάνελ όντως δεν της ταιριάζει, γιατί δεν είναι δουλειά της να σχολιάζει την καλλιτεχνική επικαιρότητα, προτίμησαν να της δώσουν μία στήλη που να σχετίζεται με τη μόδα και το στυλ, που είναι κάτι που ως influencer γνωρίζει.

Από την άλλη, η Κόνι – που εκτός από το «Πρωινό» θα συμμετέχει και στο μιούζικαλ Hair αυτόν τον χειμώνα και μάλιστα έκανε μια άκρως τολμηρή φωτογράφιση για τις ανάγκες του – ταλαιπωρείται με τη φωνή της και ο γιατρός της συνέστησε δεκαήμερη αφωνία. Μάλιστα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια απουσιάζει από τις πρόβες και ακόμα και στο τηλέφωνο επικοινωνεί με τους οικείους της μέσω γραπτών μηνυμάτων.

Η Κόνι για τις επόμενες πέντε ημέρες κάνει πλήρη αφωνία και στη συνέχεια θα εξεταστεί εκ νέου από τον γιατρό της για να της πει τι πρέπει να κάνει. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας λοιπόν δεν θα είναι στο «Πρωινό», αλλά αν όλα πάνε καλά θα επιστρέψει στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s