ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 21.10.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Τα πρώτα νούμερα τηλεθέασης που αναφέρεται στα μη καθαρά στοιχεία για τις 21 Οκτωβρίου 2020 δείχνουν τους νικητές και τους ηττημένους της ημέρας. Τα καθαρά νούμερα θα τα βρείτε το μεσημέρι στους πίνακες της σελίδας μας.

Στην πρωινή ενημερωτική ζώνη το Happy Day τερμάτισε πρώτο με 17.4% στα μη καθαρά νούμερα τηλεθέασης του δυναμικού κοινού 18-54 με το Σήμερα να ακολουθεί με 15% και το Καλημέρα Ελλάδα στην τρίτη θέση με 14.9%.

Στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη μπορεί την ενημέρωση να κέρδισαν οι Αταίριαστοι με 16.7% στο αντίστοιχο εμπορικό κοινό αλλά η Κατερίνα Καινούργιου ήταν αυτή, που κέρδισε στην ψυχαγωγία με 15.5.%. Ακολούθησε η μαγειρική εκπομπή της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου με 13.3%, ενώ η Φαίη Σκορδά έκλεισε με 12.7%, η Φωλιά των Κου Κου στο 9.7%, η Ώρα για Μελέτη με 8.3% και το Πάμε Δάνη με 6.7%.

Στη μεσημεριναή ζώνη παραδόξως η Ιωάννα Μαλέσκου κατέληξε με ένα 13.9%, ενώ ή Ζήνα ακολούθησε με μία μονάδα πίσω.

Στη μεσημεριανή ψυχαγωγία μετά τα δελτία ειδήσεων το Shopping Star πήρε την πρωτιά με 18.9% έχοντας τα ίδια νούμερα (μέχρι να ξεκαθαρίσουν τα στοιχεία) με το Ρουκ Ζουκ  και ακολουθεί ο Νίκος Μουτσινάς και το Καλό Μεσημεράκι με 16.7%, ο οποίος φιλοξένησε και την Έλενα Χριστοπούλου.

Στην απογευματινή ζώνη το Live News τερμάτισε πρώτο με 14% και το My Style Rocks να ακολουθεί με 13.6%, ενώ στα lead in  προγράμματα πριν τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, ο Τρόχός της Τύχης με 19.2% βρέθηκε στην κορυφή με το Deal να ακολουθεί με 10.6%, αρκετά πίσω.

Στην primetime ζώνη οι Άγριες Μέλισσες κλασσικά στην κορυφή των προτιμήσεων των τηλεθεατών με 28% + και αρκετά καλά νούμερα για το Έλα στη θέση μου και τη Μουρμούρα με 17.7% και 17.3%, αντίστοιχα.

Τέλος στην late prime ζώνη ενδιαφέρον έχει το The 2Night Show, το οποίο “τσάκισε” το Big Brother με 20.7% έναντι 16.1% του Big Brother παρά τη μισή μετάδοση του ριάλιτι σε χρονική περίοδο χωρίς ανταγωνισμό.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s