ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ: Η Βίκυ Σταυροπούλου εξηγεί στην κόρη την κόντρα με τον Τριαντάφυλλο

MEGA – Με βίντεο-κλήση παρενέβη στην εκπομπή της κόρης της η Βίκυ Σταυροπούλου, η οποία μίλησε για την ακύρωση του live του JUST THE 2 OF US αυτό το Σάββατο, ένεκα κρουσμάτων COVID-19.

Η Βίκυ δήλωσε στην τηλεφωνική επικοινωνία με τη Δανάη Μπάρκα, ότι ενημερώθηκε για την εξέλιξη ενώ βρίσκεται στην Καλαμάτα και έχει προγραμματίσει για αύριο το δικό της τεστ σε ιδιωτική κλινική με ταυτόχρονη αυτο-απομόνωση για επτά ημέρες, σύμφωνα με τις οδηγίες της παραγωγής.

Στην ίδια σύνδεση εμφανίστηκε και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, ο οποίος είπε πως τη Βίκυ «την στεναχώρησε πολύ όλο αυτό που συνέβη με τον Τριαντάφυλλο. Μόλις είδα ότι συνέβη αυτό, έπεσα κάτω από την καρέκλα! Λιποθύμησα».

Η ίδια η ηθοποιός και μέλος της κριτικής επιτροπής του show, δήλωσε:
“Θέλω να πω πως γενικά εγώ είμαι ένας άνθρωπος λίγο αφηρημένος από φύση δυστυχώς. Δεν θα έκανα ποτέ ένα στημένο χιούμορ που άκουσα να λένε κάτι ανόητοι για να υποτιμήσω έναν άνθρωπο. Δεν το έχω κάνει ποτέ στη ζωή μου. Ξέρω πολύ καλά και ποιος είναι ο Τριαντάφυλλος και κάποια από τα τραγούδια του. Ξέρω, δηλαδή, ότι δεν είναι τυχαία αυτός ο άνθρωπος τόσα χρόνια στη δουλειά. Αλλά δεν είναι δυνατόν με ένα σαρδάμ να γίνεται τόσο θέμα και να είναι τόσο καχύποπτοι οι άνθρωποι ότι το έκανα επίτηδες για να βοηθήσω τη φίλη μου την Βανδή! Κάτι αηδίες και ξεράσματα! Δηλαδή δεν γίνονται αυτά τα πράγματα».

«Καταλαβαίνω ότι ο Τριαντάφυλλος έπαθε ο άνθρωπος κοκομπλόκο, κακώς βέβαια γιατί ήταν εμφανές. Εμείς που την ξέρουμε την Βίκυ πέσαμε κάτω» ολοκλήρωσε ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s