ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ: Το υποννούμενο – είδηση για τη Μαρία Νικόλτσιου

ALPHA – Από την Πέμπτη κυκλοφορούν σενάρια για άμεση λύση συμβολαίου το ALPHA με την Ελεονώρα Μελέτη, ένα αποκλειστικό του primetime.gr.

Σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις, η λύση του συμβολαίου θα τεθεί στη βάση του όρου για χαμηλή τηλεθέαση με την Ελεωνόρα να συζητά τον τρόπο πληρωμής / διακανονισμού της ρήτρας για το “σπάσιμο” του συμβολαίου.

Επίσης ακούστηκε ότι παρότι το trailer του ΩΡΑ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΗ έπαιζε κανονικά, η εκπομπή μετονομάζεται σε ΩΡΑ ΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ και θα έχει νέα παρουσιάστρια από Δευτέρα.

Σήμερα κυκλοφόρησε και η φήμη για συζητήσεις του ALPHA με την Τατιάνα Στεφανίδου για την ίδια εκπομπή, κάτι που φαίνεται να έχει εξοργίσει το MEGA, με το οποίο διαπραγματεύεται από το καλοκαίρι.

Η διαμάχη των παρουσιαστών (Μάνεση – Μελέτη) δεν είναι το νέο φυσικά. Για βδομάδες τα “καρφιά” εκατέρωθεν πήγαν και ήρθαν. Στη διαμάχη αυτή πολλά ήταν τα “θύματα” καθώς πολλά μέλη της εκπομπής παραιτήθηκαν.

Στο κλείσιμο της σημερινής του εκπομπής ο Νίκος Μάνεσης προέβη σε μια κίνηση όλο νόημα αλλά και είδηση. Επιστρέφοντας από το τελευταίο διαφημιστικό διάλειμμα της εκπομπής «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση» και πριν αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, θέλησε να δείξει πως πίσω ακριβώς από τις κάμερες βρισκόταν η Μαρία Νικόλτσιου.

«Γεια σας παιδιά! Στην κυρία πάμε… Φιλιά, τα λέμε! Τώρα που γνωριστήκαμε να τα λέμε! Μην χανόμαστε».

Μια κίνηση – είδηση, που επιβεβαιώνει τη νέα παρουσιάστρια της πρωινής καθημερινής εκπομπής του σταθμού από Δευτέρα.

Στο μεταξύ άφαντη είναι η Ελεονώρα Μελέτη, η οποία δεν σηκώνει τηλέφωνα δημοσιογράφων για να σχολιάσει τις εξελίξεις, παρά μόνο ανέβασε μια δημοσίευση στα social media, που αφορούσε τις τρυφερές στιγμές της με το παιδί της.

UPDATE

Στην εκπομπή ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ μίλησε ο Χάρης Λεμπιδάκης επιβεβαιώνοντας στην Ναταλία το διαζύγιο του Alpha με την Ελεωνόρα Μελέτη, με την παρουσιάστρια να εξηγεί ότι από αύριο θα δούμε άλλη παρουσιάστρια στη θέση της Ελεονώρας.

«Είναι κάτι που θα συμβεί αύριο, θα το δουν οι τηλεθεατές να συμβαίνει αύριο, απλώς δεν έχει γίνει επίσημη ανακοίνωση με δελτίο Τύπου. Δεν είναι κρυφό νομίζω, γράφτηκε σε όλα τα site, υπήρχαν πολλά θέματα, δεν ήταν ούτε αυτό κρυφό, δεν κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλό μας ούτε εμείς ούτε η Ελεονώρα ούτε το κανάλι. Πήγε να ξεκινήσει κάτι όμορφο, στην πορεία έπαψε να είναι πολύ όμορφο. Και στον έρωτα συμβαίνει, ξεκινάς με τις καλύτερες προϋποθέσεις αλλά δεν σου βγαίνει. Συμβαίνει και στις καλύτερες οικογένειες. Δεν βγήκε, τελείωσε, θα δουν κάτι άλλο οι τηλεθεατές αύριο» είπε χαρακτηριστικά.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s