ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 08.11.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα τηλεθέασης στο Δυναμικό Κοινό 18-54 για την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2020. Τα καθαρά νούμερα θα ειναι διαθέσιμα το μεσημέρι εδώ.

Στην πρωινή ενημέρωση το ΤΩΡΑ Ο,ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ (OPEN) βρέθηκε ξανά στην κορυφή με 14.3% ενώ ακολούθησαν οι ΠΡΩΙΝΟΙ ΤΥΠΟΙ (ΑΝΤΕΝΝΑ) με 13.6%.

Στην πρωινή ψυχαγωγία για μία ακόμα φορά το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΕΣΗ (ALPHA) βρέθηκε στην κορυφή με 23,8% και το ΕΛΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (OPEN BEYOND) στη δεύτερη θέση με 10.6% με το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΑ (ΣΚΑΪ) στην τρίτη θέση, πολύ κοντά, με 10.5%.

Στις μεσημεριανές εκπομπές το ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ (ALPHA) βρέθηκε στην πρώτη θέση με 14.4% έχοντας φυσικά την πίεση του MY STYLE ROCKS (ΣΚΑΪ), το οποίο σημείωσε 9.9%. Εκείνη τη χρονική περίοδο χαμηλή τηλεθέαση σημείωαν οι ROOMIES στο MEGA.

Στα κεντρικά δελτία ειδήσεων ο ALPHA (15.9%) στις 7 και ο ΣΚΑΪ (14.0%) στις 8 παρά, κατέκτησαν την κορυφή της τηλεθέασης.

Στην primetime ζώνη, το THE VOICE OF GREECE (ΣΚΑΪ) παίζει μπάλα μόνο του και ξεπέρασε το 28% στα νούμερα τηλεθεάσης του δυναμικού κοινού. Εκείνη τη χρονική περίοδο οι ταινίες AVATAR (ALPHA) και ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ (STAR) σημείωσαν 11.7% και 10%, αντίστοιχα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s