Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: Ζήνα και Φαίη ετοιμάζονται για guest

ΕΡΤ1 – Το πετυχημένο comeback των Ρήγα – Αποστόλου στην ΕΡΤ, Η ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ έχει προκαλέσει αίσθηση τόσο στον κόσμο όσο και την ίδια τη showbiz. Και αυτό γιατί η εβδομαδιαία θεατρική αποστολή της Καίτης Κωνσταντίνου να μαγειρεύει για ένα τραπέζι με θέμα από κάποια χώρα του κόσμου ή περιοχή της Ελλάδας, περιλαμβάνει πολλά καυστικά σχόλια για τα τεκταινόμενα στην Ελληνική τηλεόραση και showbiz, πραγματικότητα.

Δεν είναι άλλωστε, τυχαίες οι συνεχείς αναφορές στη Ζήνα Κουτσελίνη μέσα από το ρόλο της Βέτας, την οποία κάλλιστα κάποιοι θα μπορούσαν να παρομοιάσουν με τον ανταγωνισμό της. Η ίδια η παρουσιάστρια του ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΖΗΝΑ ανεβάζει συχνά – πυκνά στιγμιότυπα από την τηλεοπτική σειρά στο λογαριασμό της στο Instagram.

Μάλλον όμως, έφτασε η ώρα για αυτό που όλοι – αυτονόητα – περιμέναμε. Ναι λοιπόν, η Ζήνα Κουτσελίνη θα κάνει σύντομα guest στην τηλεοπτική σειρά αλλά δεν είναι η μόνη. Ανάλογη εμφάνιση θα κάνει και η Φαίη Σκορδά και ήδη οι δημιουργοί της σειράς έχουν το “ναι” και από τις δύο παρουσιάστριες, ενώ απομένουν οι τυπικές εγκρίσεις των καναλιών για να ξεκινήσουν τα γυρίσματα.

Δεν μπορεί άλλωστε κανείς να ξεχάσει την ιστορική συμμετοχή της Δέσποινα Βανδή στους ΔΥΟ ΞΕΝΟΥΣ, όπου η δημοφιλής τραγουδίστρια ενσάρκωνε μια επαρχιώτικη στάρλετ, που ερωτεύτηκε τον υπηρετούντα τη θητεία του και gay τηλεοπτικό παραγωγό, Αλέξανδρο Ρήγα. Η εμφάνιση της Δέσποινας σε τηλεοπτικό σίριαλ τότε άνοιξε το δρόμο για τους celebrities να συμμετέχουν σε τέτοια guests αλλά όπως έδειξε και η πορεία της Δέσποινας, η ίδια ασχολήθηκε και δοκιμάστηκε με το θέατρο.

Αλλά και ο Φώτης Σεργουλόπουλος με τη Μαρία Μπακοδήμου είχαν παίξει στο πρώτο επεισόδιο της σειράς «Τι ψυχή θα παραδώσεις, μωρή;» ενώ μέχρι τώρα στην «Τούρτα της μαμάς» έχουμε δει τον σεφ Ανδρέα Λαγό και τον pastry chef, Στέλιο Παρλιάρο.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s