ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ: Γερμανού, Τσουρός απαντούν για το θέμα Γεωργούλη

ALPHA – Μετά την πρωτοφανή λογομαχία που είχαν στον αέρα του Καλύτερα δεν γίνεται ο Αλέξης Γεωργούλης και ο Κώστας Τσουρός, η Ναταλία Γερμανού αλλά και συνεργάτης της έκαναν σχετικές δηλώσεις στους δημοσιογράφους.

Η Ναταλία Γερμανού δήλωσε τα εξής:
«Νομίζω ότι κανένας εκ των δύο δεν ήθελε να προσβάλει τον άλλον. Υπήρξε μια παρεξήγηση. Δεν υπάρχουν κακές ερωτήσεις, υπάρχει τρόπος που ρωτάς τα πράγματα και τρόπος να απαντάς. Από ό,τι ξέρω, μιλήσανε για πολλή ώρα και το βράδυ στο τηλέφωνο. Το διαχειρίστηκα με ψυχραιμία και με τη διάθεση να το λήξω όσο πιο γρήγορα γινόταν. Δεν πιστεύω ότι ούτε ο Αλέξης Γεωργούλης θα είχε ποτέ την απαίτηση να παραιτηθεί ο Κώστας Τσουρός, ούτε ο Κώστας να παραιτηθεί ο ευρωβουλευτής από τη θέση του».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Τσουρός είπε:
«Δεν είναι θέμα παρεξήγησης, είναι θέμα μιας στιγμής. Εγώ έκρινα ότι έπρεπε να κάνω αυτό που ήταν να κάνω, ο Αλέξης Γεωργούλης αντέδρασε όπως αντέδρασε. Όλο ξεκίνησε από την αρχή λάθος. Για μένα το πιο σημαντικό είναι να γίνει κατανοητό ότι δεν έχω εμπάθεια με κανέναν και ότι είμαι δημοσιογράφος που κάνω ερωτήσεις. Ο δημοσιογράφος πρέπει να κάνει τη δουλειά του και να ρωτάει. Από εκεί και πέρα, κρίνεται και η απάντηση του άλλου. Ο δημοσιογράφος είναι για να κάνει συνέντευξη και όχι αγιογραφία. Αν κάνεις αγιογραφία δεν είσαι δημοσιογράφος. Μιλήσαμε με τον Αλέξη και λύθηκε το θέμα. Το σχόλιο περί παραίτησης ήταν χιουμοριστικό, δεν μπορώ να το δω διαφορετικά».

Στο θέμα φυσικά αναφέρθηκε και η εκπομπή ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ, η οποία είχε παρουσιάσει ουσιαστικά όλη την απομαγνητοφωνημένη συνέντευξη του Ευρωβουλευτή, στην οποία ξεκαθάριζε τα πράγματα.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s