ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 22.12.2020

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

ΠΡΩΙΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

Μπορεί η early morning ζώνη να ανήκει στην πρωινή ενημέρωση του ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ και του ΣΗΜΕΡΑ, η πρωινή ζώνη όμως, ανήκει στην Κατερίνα Καινούργιου, η οποία με 14.7% σάρωσε τόσο τον ανταγωνισμό όσο και την ενημέρωση. Ελαφρώς ανεβασμένη ήταν η Δανάη Μπάρκα, την οποία (προφανώς) έσωσε η παρέμβαση του Ανδρέα Μικρούτσικου με τα σχόλιά του κατά της παραγωγής του BIG BROTHER.

  • 14.7% – ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ
  • 12.5% – ΩΡΑ ΓΙΑ ΦΑΓΗΤΟ
  • 11.5% – ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ
  • 11.0% – ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ
  • 10.1% – ΣΤΗ ΦΩΛΙΑ ΤΩΝ ΚΟΥ ΚΟΥ
  • 09.5% – T-LIVE
  • 07.0% – ΠΑΜΕ ΔΑΝΑΗ

ΖΩΝΗ 12:00 +

Στη ζώνη αυτή, η Ιωάννα Μαλέσκου, φυσικά και δε ξαναείδε το 19.4% (από τα χθεσινά καθαρά νούμερα) αλλά ήρθε πάλι στην πρώτη θέση με 13.3%, καθώς είχε καλεσμένη τη Σοφία Δανέζη, η οποία δεν έκανε και ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία της, καθώς αρνιόταν να σχολιάσει την νικήτρια Άννα Μαρία και να μπει στο παιχνίδι της ίντριγκας. Από κοντά η Ζήνα Κουτσελίνη και το δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, με ποσοστά πάνω από 12%. Μονοψήφιο και πάλι, όπως έχουμε συνηθίσει, η χθεσινή πορεία της Ηλιάνας Παπαγεωργίου.

ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΝΕΣ ΕΚΠΟΜΠΕΣ

SHOPPING STAR και ROUK ZOUK κέρδισαν την τηλεθέαση με το LIVE NEWS να συνεχίζει σταθερά στα ποσοστά του με το δικό του κοινό πάνω από 13%, ενώ αργότερα στην απογευματινή ζώνη, τόσο οι ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ όσο και το DEAL κέρδισαν τη ζώνη με τα τηλεπαιχνίδια. Χαμηλές πτήσεις για τη Σμαράγδα Καρύδη (5.6%) και για το ντοκιμαντέρ του ΣΚΑΪ, PRIMATES (6.8%). Πριν από τα δελτία ειδήσεων, ο ΤΡΟΧΟΣ ΤΗΣ ΤΥΧΗΣ σημείωσε και πάλι ένα εντυπωσιακό και σταθερό 20.4%.

PRIMETIME

Χωρίς ανταγωνισμό και με δεδομένη την προτίμηση του κοινού εδώ και ενάμιση χρόνο, οι ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ σάρωσαν και πάλι τη συγκεκριμένη ζώνη με ποσοστό 33.9%, με το ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕ πιο πριν να κινείται στο 14% και τις τηλεοπτικές σειρές ΑΓΓΕΛΙΚΗ και 8 ΛΕΞΕΙΣ να κινούνται στο 10%, στο συγκεκριμένο κοινό. Το BEST OF από το SPECIAL REPORT κινήθηκε στο 17%+, ενώ οι χθεσινές ξένες ταινίες, είδαν ποσοστά από 8.5 έως και 10.5%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s