Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ: Προς αναβολή η πρεμιέρα της Λαμπίρη

ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ TV – Δεν έχει ξεκινήσει με το δεξί η σεζόν για την Χριστίνα Λαμπίρη και την εκπομπή της καθώς όπως όλα δείχνουν πάει προς αναβολή η πρεμιέρα της στο Μακεδονία TV. Οχι, δεν φταίει η αποχώρηση της Νάνσυς Παραδεισανού στο παρά πέντε της πρεμιέρας καθώς ήδη βρέθηκε ο νέος συνεργάτης της εκπομπής “Ο,τι πεις” που δεν είναι άλλος από τον δημοσιογράφο Μαρίνο Βυθούλκα, ο οποίος έχει στο παρελθόν συνεργαστεί και με την εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου στο OPEN.

Η αιτία της αναβολής ουδόλως σχετίζεται με την Χριστίνα Λαμπίρη, αλλά με την εκπομπή κυρίως και τον γενικότερο πόλεμο που έχει ξεσπάσει ανάμεσα στον Ομιλο ΑΝΤ1 και τον Θεοδωρή Κυριακού με τα υπόλοιπα ανταγωνιστικά κανάλια αναφορικά με την θεματική άδεια – ψυχαγωγικού περιεχομένου – του Μακεδονία ΤV.

Συγκεκριμένα, από τη στιγμή που ο Θοδωρής Κυριακού πήρε την απόφαση να ενεργοποιήσει περαιτέρω το κανάλι με νέα προγράμματα και ζωντανές εκπομπές για να εξασφαλίσει καλύτερες εμπορικές συμφωνίες αυτό δεν άρεσε στους ανταγωνιστές του με αποτέλεσμα να κινηθούν άμεσα με καταγγελία στο ΕΣΡ.

Στο στόχαστρο βρέθηκε η νέα εκπομπή της Χριστίνας Λαμπίρη η οποία θεωρούν τα κανάλια ότι δεν θα είναι ψυχαγωγικού περιεχομένου όπως ορίζει η άδεια αλλά θα εμπίπτει στην «ενημέρωση» καθώς στη θεματολογία της θα υπάρχουν θέματα από το χώρο του lifestyle αλλά και «καθημερινά κοινωνικά ζητήματα που μας απασχολούν» όπως χαρακτηριστικά αναφέρει το δελτίο τύπου του Ομίλου ΑΝΤ1.

Από την άλλη, το Μακεδονία TV δια των υπευθύνων του Ομίλου ΑΝΤ1 σημειώνει ότι το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης δεν έχει πλήρως αποσαφηνίσει ποιο είναι ακριβώς το πλαίσιο ενός “ψυχαγωγικού” σταθμού.

Με τον πόλεμο καλά να κρατεί ανάμεσα στα κανάλια και την Χριστίνα Λαμπίρη με την εκπομπή της να βρίσκεται στο ενδιάμεσο μιας μεγάλης διαμάχης αναμένοντας την εξέταση της υπόθεσης από το ΕΣΡ, εκείνη με τους συνεργάτες της εργάζεται πυρετωδώς για την πρεμιέρα που ωστόσο δεν θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιανουαρίου.

source: tinamess.gr

One thought on “Ο,ΤΙ ΠΕΙΣ: Προς αναβολή η πρεμιέρα της Λαμπίρη

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s