ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Συγκίνηση στο τελευταίο γύρισμα

ΑΝΤΕΝΝΑ – Με τον πιο συγκινητικό τρόπο ανακοίνωσε την ολοκλήρωση των γυρισμάτων της σειράς «Το Καφέ της Χαράς» ο Χάρης Ρώμας. Ο πρωταγωνιστής και σεναριογράφος της σειράς που αγαπήθηκε όλα αυτά τα χρόνια αποκάλυψε πως ένας όμορφος κύκλος έκλεισε για εκείνον και ανέφερε πως επέτρεψε «μόνο ένα δάκρυ» να του ξεφύγει, δεδομένης της συγκίνησής του.

Όπως είχε ανακοινώσει ο Χάρης Ρώμας το εμβληματικό «Καφέ της Χαράς» θα ρίξει αυλαίο το φετινό καλοκαίρι και χθες ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της σειράς. που θα προβάλλεται κάθε Τετάρτη από τον ANT1.

«Χθες ήταν το τελευταίο γύρισμα του ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ. Της εμβληματικής, νομίζω, σειράς μας που συντροφεύει τους τηλεθεατές 5 σεζόν. Τα καινούργια επεισόδια, βεβαίως, θα συνεχίζουν να προβάλλονται κανονικά μέχρι τον Ιούνιο. Ένα μόνο δάκρυ επέτρεψα στον εαυτό μου γιατί αν άφηνα ανεξέλεγκτα τα συναισθήματα θα έκλαιγα ώρες. Μπορεί και μέρες», είπε χαρακτηριστικά. Ευχαριστώ ΟΛΟΥΣ τους συναδέλφους, συνεργάτες και συντελεστές για τις χαρές και τις συγκινήσεις που περάσαμε μαζί. Ιδίως την Άννα που μαζί το γεννήσαμε. Με παρηγορεί το ότι κάθε τέλος το διαδέχεται μία καινούργια αρχή. Ακόμη και τον θάνατο. Έτσι θέλω να πιστεύω!»

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s