5Χ5: Καθυστέρηση για την πρεμιέρα του Μάρκου Σεφερλή

ANTENNA – Μπορεί το τρέιλερ για το «5×5» να προβάλλεται εδώ και ένα μήνα από τον ΑΝΤ1 και να έχουν γυριστεί και τα πρώτα επεισόδια του παιχνιδιού, αλλά θα αργήσει πολύ να κάνει πρεμιέρα. Ο Μάρκος Σεφερλής έχει συμφωνήσει εδώ και πολύ καιρό με το κανάλι του Αμαρουσίου. Μάλιστα, παρόλο που η αρχική σκέψη ήταν ο Μάρκος και η Έλενα να αναλάβουν τη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου, με μία εκπομπή που θα παιζόταν απέναντι από το «Καλύτερα δε γίνεται» της Ναταλίας Γερμανού και το «Σου Κου family» του Χάρη και της; Αντελίνας Βαρθακούρη, τελικά προτιμήθηκε να παρουσιάσει ένα οικογενειακό παιχνίδι.

Ο λόγος όπως προαναφέραμε για το «5×5», το οποίο βεβαίως είναι οι «Κόντρες» που παρουσίαζε στις αρχές της δεκαετίας του ’90 στο Mega ο Βλάσης Μπονάτσος και το «Κόντρα πλακέ»που ανέλαβε λίγο μετά, στο ίδιο κανάλι, ο Σπύρος Παπαδόπουλος.

Η αρχική σκέψη ήταν το παιχνίδι να ξεκινήσει να προβάλλεται μέσα στον Μάρτιο ή το αργότερο μέσα στον Απρίλιο. Μάλιστα, αυτός ήταν και ο λόγος που ο Μάρκος Σεφερλής έβγαλε τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών πολύ νωρίς και ξεκίνησε εντατικά γυρίσματα, προκειμένου να ετοιμάσει ένα ικανοποιητικό αριθμό επεισοδίων. Ωστόσο, νεότερες πληροφορίες θέλουν τελικά το παιχνίδι να μετατίθεται για την επόμενη σεζόν.

Το κανάλι σκέφτηκε ότι θα ήταν καλύτερο να λανσάρει το νέο παιχνίδι από τον Σεπτέμβριο, μιας και η σεζόν οδεύει στο τέλος της. Εξάλλου, για τη σεζόν 2021- 2022 ο ΑΝΤ1 θέλει να εντάξει στο πρόγραμμά του τρία παιχνίδια, το «Ρουκ Ζουκ», το «5×5» και τον «Εκατομμυριούχο», για το οποίο μάλιστα έχει συζητήσει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

SOURCE: ZNEWS.GR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s