SURVIVOR: Με την αναμενόμενη αποχώρηση Κοψιδά ολοκληρώθηκε η 12η εβδομάδα

ΣΚΑΪ – Ημέρα αποχώρησης είναι η σημερινή στο Survivor και οι κουβέντα στις δύο παραλίες είχε επίκεντρο τον Γιώργο Κοψιδά και την απόφασή του να βγει υποψήφιος για να επανέλθει η ηρεμία στην κόκκινη ομάδα, σε περίπτωση που φύγει ένας εκ των Τριαντάφυλλο ή Μαριάνθη. Ο Γιώργος ρίσκαρε τη θέση του στον διαγωνισμό επιβίωσης, μη γνωρίζοντας ότι οι πλειοψηφία του κόσμου στηρίζει τον Ντάφι, μετά τις συμπεριφορές που έχει δεχτεί το τελευταίο διάστημα από τους συμπαίκτες του και ο Τζέιμς, πέφτοντας στην παγίδα, αποφάσισε να πάρει το μέρος του Κοψιδά. Ο αρχηγός της μπλε ομάδας, τον παραδέχτηκε για την κίνησή του και τον χαρακτήρισε ηγέτη, κάτι που είπε μάλιστα μπροστά στους δικούς του συμπαίκτες. Ο Τζέιμς έπεσε στην παγίδα, νομίζοντας ότι ο Γιώργος Κοψιδάς είναι από τους παίκτες που έχει φανατικό κοινό εκτός του παιχνιδιού, το Twitter τον κατάλαβε, θυμήθηκε τις δικές του πράξεις, όταν υπέδειξε τον Πάνο Καλίδη για υποψήφιο για να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά και του ζήτησε να δράσει αναλόγως, για να… δουν κάτι.

[table id=43 /]

Αγώνισμα επικοινωνίας ήταν το σημερινό για το Survivor και τις δύο ομάδες που βρίσκονται στον Άγιο Δομίνικο. Σε περίπτωση νίκης της κόκκινης ομάδας, οι παίκτες θα έβλεπαν φωτογραφίες και γράμματα από φίλους, ενώ σε περίπτωση νίκης των μπλε, οι παίκτες θα έκαναν live texting, δηλαδή θα αντάλλασσαν μηνύματα με φίλους. Όλα αυτά συνοδευμένα από ένα μεγάλο κομμάτι παστίτσιο και έναν καφέ. Η Μαριαλένα έπαιξε κόντρα στη Μαριάνθη και ηττήθηκε, με τη δεύτερη να «γράφει» το 9-8. Τελευταία και μεγάλη νίκη για την κόκκινη ομάδα έδωσε ο αρχηγός της, Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος πέτυχε το 10-8 κόντρα στον Αλέξη Παππά.

Το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από το Survivor ήταν ο λόγος που έκανε τον Τριαντάφυλλο να σκεφτεί όσα έχουν συμβεί το τελευταίο διάστημα στην κόκκινη ομάδα και μετά το έπαθλο επικοινωνίας να ζητήσει συγγνώμη από όλους τους συμπαίκτες του.

«Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ που σήμερα μου δώσατε φαγητό και καφέ. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον Γιώργο Κοψιδά που έφερε τις νίκες και έδειξε αυτά που λέω τρεις μήνες. Ποτέ δεν είπα ότι δεν είναι μεγάλος παίκτης. Είμαι περήφανος που είμαι στην κόκκινη ομάδα. Μπορεί να φύγω και θέλω να ζητήσω συγγνώμη από όλους», είπε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής.

Μία μέρα μετά, η συζήτηση στην κόκκινη ομάδα ήταν για την περιβόητη συγγνώμη, με την Καρολίνα να αναφέρει ότι είπε στον Τριαντάφυλλο ότι δεν τον πιστεύει. Από την άλλη, τόσο ο Γιώργος Κόρομι, όσο και ο Γιώργος Ασημακόπουλος ξεκαθάρισαν ότι δεν θα αλλάξουν τη στάση τους και θα συνεχίσουν να έχουν την ίδια άποψη για εκείνος.

«Όταν έχω πάρει μια απόφαση μένω σε αυτή. Δεν αλλάζει κάτι για μένα», είπε ο «Κόρο», ενώ ο Ασημακόπουλος αμφισβήτησε ακόμα και τον τραυματισμό του Ντάφυ και άρχισε να τον ειρωνεύεται όταν επέστρεψε από τον γιατρό.

[table id=42 /]

Την κατάσταση που επικράτησε στην καλύβα των κόκκινων μία μέρα πριν από την αποχώρηση του Survivor είδαμε απόψε, με τον Γιώργο Κόρομι να καλεί τον Τριαντάφυλλο και τη Μαριάνθη να φάνε από τα ψάρια που έπιασε ο ίδιος και ο Κώστας Παπαδόπουλος. Στην αρχή ο τραγουδιστής είπε ότι πρόκειται για μια ενωτική κίνηση από τον «Κόρο» και χάρηκε, ωστόσο ο Γιώργος Ασημακόπουλος τον «ακύρωσε». Οι δυο τους άλλωστε είπαν ότι δεν αλλάζουν στάση και άποψη για τον Τριαντάφυλλο, ωστόσο ο Κόρομι, πεπεισμένος ότι ο τραγουδιστής θα φύγει αποφάσισε να δείξει έναν άλλον χαρακτήρα. Η απόφαση του Τριαντάφυλλου να μην φάει από το ψάρι βρήκε υποστηρικτές και «εχθρούς», με το Twitter να χωρίζεται σε τρία στρατόπεδα. Το ένα υπέρ του, το ένα κατά του και το άλλο ήταν εκείνο που ειρωνεύτηκε την κίνηση του Κόρομι.

Όμως, ο Γιώργος Κοψιδάς παρά τα ανεβασμένα ποσοστά του σήμερα, αποχαιρέτησε το παιχνίδι μιας και ήταν αυτός που αποχώρησε. Να θυμίσουμε ότι το σημερινό αποτέλεσμα είχε νωρίτερα διαρρεύσει κατά λάθος ο ίδιος ο ΣΚΑΪ μέσα από τα social media.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s