ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ: Η μεγάλη αποκάλυψη για τα τηλεοπτικά του Ανδρέα Μικρούτσικου

OPEN BEYOND – Από την πρώτη περίοδο του BIG BROTHER, η επιτυχία του ριάλιτι εγκλεισμού βασίστηκε στον Ανδρέα Μικρούτσικο, ο οποίος έκανε την τηλεοπτική του επιστροφή κάτω από αντίξοες συνθήκες και διαρκή διαμάχη με την παραγωγή του συγκεκριμένου project. Ήδη πριν τον τελικό του παιχνιδιού είχαν αρχίσει η φήμες για μετακίνηση του Ανδρέα σε άλλο τηλεοπτικό σταθμό.

Τη λύση στο μυστήριο μπορεί να έδωσε η υπογραφή του με τον Νίκο Κοκλώνη στις 26 Ιανουαρίου αλλά αύριο στις 9.50 στο ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ ο ίδιος, στον καναπέ της Κατερίνας Καινούργιου, θα αποκαλύψει τα πάντα για τη νέα του εκπομπή.

Ο Ανδρεάς Μικρούτσικος, τα σχόλια του οποίου είναι πάντα καυστικά για τα κακώς κείμενα της τηλεόρασης, θα μιλήσει για όλα όσα συνέβησαν στα παρασκήνια του Μεγάλου Αδερφού, αλλά θα σχολιάσει και την τηλεοπτική επικαιρότητα, την επιστροφή της Ελένης Μενεγάκη και τα τεκταινόμενα στα ριάλιτι της ελληνικής τηλεόρασης.

Ένα διαφορετικό πρωινό, με αποκαλύψεις, σχόλια to-the-point από τον άνθρωπο που ίσως να ξέρει την τηλεόραση περισσότερο από τον καθένα…

Παρασκευή 9 Απριλίου από τις 9.50 συντονιζόμαστε στο OPEN BEYOND και το ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ…!

Η ΠΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ OPEN

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος και επίσημα ανήκει στο δυναμικό της Barking Well όπως ανακοίνωσε ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης με story του στο Instagram από το γραφεί του, παρουσία του ίδιου του Ανδρέα.

«Είμαι πάρα πάρα πολύ χαρούμενος. Νίκο μου, σε ευχαριστώ» ήταν τα λόγια ενός θρύλου της τηλεόρασης που κάνει δυναμικό comeback στα πράγματα.

O Ανδρέας ήταν από τους ανθρώπους που στήριξαν δημόσια τον Νίκο Κοκλώνη μετά την επίθεση που δέχτηκε για ένα στιγμιότυπο κατά τη μουσική συνάντηση Μικρούτσικου-Βόσσου.

«Αντί να βγει κάποιος και να πει κάτι για το Νίκο, αν τον έχει άχτι, να μην ψάχνει αιτία και αφορμή μια στιγμή που είναι κοινή για όλους μας. Μην την φαρμακώνει. Εγώ ευχαριστώ τον Νίκο γιατί ήταν δική του πρωτοβουλία. Εγώ δεν μπορούσα να το σκεφτώ, γιατί ήξερα ότι η Σοφία ήταν άρρωστη. Σιγά που είχε ανάγκη ο Κοκλώνης να βγει στο πλάνο για να φανεί» είχε πει.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s