ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙΣ ΤΑΛΕΝΤΟ: Όσα γράφονται για την επιτροπή

ΑΝΤΕΝΝΑ – Το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» επιστρέφει μέσα από τη συχνότητα του ΑΝΤ1. Το talent show που τα τελευταία χρόνια βλέπαμε από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ αλλάζει τηλεοπτική στέγη και μαζί θα αλλάξει ο παρουσιαστής, αλλά και η κριτική επιτροπή.

Οικοδεσπότης θα είναι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου. Ο παρουσιαστής ήταν η πρώτη επιλογή του σταθμού για τον συγκεκριμένο ρόλο και έχει δει πολύ θετικά την πρόταση που του έχει γίνει.Ωστόσο, εκκρεμεί να ξεκαθαριστεί με ποια άλλη εκπομπή θα συνδυαστεί, καθώς από τον ΑΝΤ1 τον θέλουν και για τον «Εκατομμυριούχο», αλλά και για το The tonight show.

Για την κριτική επιτροπή υπάρχει ήδη μία τριάδα που έπεσε στο τραπέζι και άρεσε στους υπεύθυνους. Πρόκειται για τον Σάκη Τανιμανιδη, τη Μαρία Μπεκατώρου και τον Γιάννη Λάτσιο.

Ο Τανιμανιδης ανήκει στο δυναμικό του ΑΝΤ1, ο οποίος σκοπεύει να τον αξιοποιήσει όχι σε ένα, αλλά σε περισσότερα projects. Μάλιστα, κάποιες φωνές στο σταθμό πιστεύουν ότι ο Σάκης θα μπορούσε να δοκιμάσει να κάνει ένα ψυχαγωγικό μαγκαζίνο μαζί με τη γυναίκα του τη Χριστίνα Μπόμπα. Θεωρούν ότι ως τηλεοπτικό δίδυμο θα μπορούσαν να λειτουργήσουν πάρα πολύ καλά και η αλήθεια είναι ότι ο Σάκης είχε προτείνει στον ΣΚΑΪ να κάνει μία ταξιδιωτική εκπομπή μαζί με τη γυναίκα του. Αυτό σημαίνει ότι και οι ίδιοι πιστεύουν ότι τηλεοπτικά θα μπορούσαν να κάνουν κάτι μαζί. Μένει λοιπόν να δούμε πώς σκοπεύει το κανάλι να εκμεταλλευτεί το Σάκη Τανιμανίδη γιατί είναι σαφές ότι δεν θα περιοριστεί μόνο στην κριτική επιτροπή του «Ελλάδα έχεις ταλέντο».

Το ίδιο ισχύει και για τη Μαρία Μπεκατώρου. Για την παρουσιάστρια αναζητείται νέο project μιας και το Still standing θα ολοκληρωθεί στο τέλος της σεζόν. Της Μαρίας το συμβόλαιο λήγει το καλοκαίρι, οπότε το Μάιο πρέπει να συζητήσει ξανά τι άλλη πρόταση υπάρχει εκτός από αυτή για την επιτροπή του «Ταλέντου» που βεβαίως δεν αρκεί για μία παρουσιάστρια του βεληνεκούς της. Η ίδια μάλιστα φαίνεται πως δεν είναι θετική σε μία τέτοια προοπτική.

Ο Γιάννης Λάτσιος έκανε ραντεβού με τους υπεύθυνους όπου του είπαν ότι το σκέφτονταν για την κριτική επιτροπή του talent show. Ωστόσο, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν τα πράγματα δεν ήταν θετικός στο να κάνει τηλεοπτικό comeback μέσα από τη συγκεκριμένη εκπομπή.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s