SURVIVOR: Αποχώρησε ο Παύλος Γαλακτερός

ΣΚΑΪ – Πρωταγωνιστές και πάλι στα αρνητικά σχόλια στο Survivor ο James Καφετζής και ο Νίκος Μπάρτζης, με τον Ηλία Μπόγδανο να τα βάζει αυτήν τη φορά μαζί τους.

«Εγώ με τον Νίκο και τον James δεν θέλω καμία επαφή, τίποτα. Μετά τα τελευταία γεγονότα δεν τους αναγνωρίζω. Πίστευα ότι είναι πολύ αληθινοί. Μετά τα τελευταία γεγονότα και τις ατάκες, ότι εγώ προσπαθώ να δηλητηριάσω ακόμη και τους φίλους μου για να μην κερδίσουν, δεν υπάρχει τίποτα πλέον. Καλημέρα, καληνύχτα, γεια σας», είπε ο Ηλίας Μπόγδανος.

Ο James με τη σειρά του άφησε να εννοηθεί ότι ο Ηλίας ήρθε κοντά με τον Τριαντάφυλλο, με τον οποίο ο Ηλίας τσακωνόταν, επειδή είδε πόσο δημοφιλής είναι στον κόσμο. Με τον Ηλία να επιστρέφει λέγοντας:

«Αυθόρμητα πράγματα δεν υπάρχουν στο λεξιλόγιό τους».

[table id=43 /]

Στο αγώνισμα για το έπαθλο επικοινωνίας, λίγο πριν από το συμβούλιο του νησιού και την αποψινή αποχώρηση βρέθηκαν οι δυο ομάδες του Survivor, με τον James να κάνει μια πολύ προσωπική αποκάλυψη.

«Ίσως να είναι ο τελευταίος μου αγώνας. Ελπίζω να μείνω και να μείνει και ο φίλος μου ο Νίκος. Αλλά θα ήθελα αν αυτός είναι ο τελευταίος μου αγώνας να κερδίσουμε και να μην έχουμε το χθεσινό αποτέλεσμα», είπε αρχικά ο James.

Ωστόσο, λίγο πριν την έναρξη του παιχνιδιού ο Γιώργος Λιανός έκανε ερωτήσεις στους παίκτες σχετικά με το πώς νιώθουν που θα μιλήσουν με δικούς τους ανθρώπους και ο παίκτης της μπλε ομάδας αποκάλυψε:

«Γιώργο έχω ένα έξτρα κίνητρο σήμερα επειδή έχει γενέθλια η γιαγιά της Maxine της Γερμανίδας, η οποίας γίνεται 93 αν θυμάμαι καλά και κάθε χρόνο της στέλνω λουλούδια. Δεν περίμενα ότι θα είμαι ακόμη στο παιχνίδι οπότε δεν το είχα προμελετήσει, δεν το είχα κάνει όποτε θέλω πάρα πολύ να κερδίσουμε για να μπορώ να ευχηθώ σε εκείνη και να περάσει τα χρόνια μου πολλά στην γιαγιά της. Με την Maxine θέλω να μιλήσω και να περάσει τις ευχές μου στη γιαγιά. Η Maxine είχε έρθει στη Ρόδο και γνωριστήκαμε εκεί στις διακοπές της και έμεινε για ένα 6μηνο. Μια πληροφορία σοκ είναι ότι είναι πρώην μου, πήγε να γίνει επανασύνδεση αλλά με πήρατε εδώ. Οπότε αν υπάρχει ακόμα, που ελπίζω να υπάρχει θα το μάθουμε σήμερα αν κερδίσουμε».

Και φυσικά τα «πειράγματα» από τον Γιώργο Λιανό, τον Νίκο Μπάρτζη και τον Τριαντάφυλλο δεν είχαν τέλος!

[table id=42 /]

Η μπλε ομάδα κέρδισε απόψε το έπαθλο επικοινωνίας στο Survivor με 10-6 και μία έκπληξη περίμενε τον Νίκο Μπάρτζη. Η πρώην Survivor, Άννα Μαρία Βέλλη, του έστειλε μήνυμα, μιλώντας με πολύ όμορφα λόγια:

«Περισσότερο από όλα μου έχουν λείψει οι καυγάδες μας και μπορεί αν το επιβεβαιώσει ο James. Παρόλα αυτά το επόμενο μας ραντεβού αργεί γιατί είναι στον τελικό του Survivor για αυτό κάθισε εκεί που κάθεσαι. Σε αγαπώ πολύ κι ο πρώτος λόγος είναι γιατί δεν γυρνάς κανένα μπιφτέκι, ο άλλος είναι επειδή είσαι ο πιο αυθεντικός κι ο τρίτος είναι… θα τον καταλάβεις όταν βγεις από το παιχνίδι.”

Ο Νίκος Μπάρτζης δεν μπόρεσε παρά να έχει ένα τεράστιο χαμόγελο.

H Μαριαλένα Ρουμελιώτη περίμενε να δει κάποιον συγκεκριμένο αλλά αυτό δεν έγινε. Ο Γιώργος Λιβάνης δεν ήταν στο βίντεο με τον Τριαντάφυλλο να αναφέρει ότι με αυτά που έχει δει ο άνθρωπος από τον Σάκη και την Μαριαλένα, είναι απολύτως φυσιολογικό. Η ίδια έπειτα πήρε τον λόγο κι είπε:

«Έχω πει ότι αυτό που έχω εγώ με τον Σάκη μπορεί να παρεξηγηθεί έξω. Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να είναι ο Γιώργος και να μου πει δύο κουβέντες. Όμως μπορώ να καταλάβω γιατί δεν ήταν. Η αλήθεια είναι ότι έχουμε έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Σάκη στα πλαίσια του ανθρώπινου επιπέδου. Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό με τον Σάκη, το έχουμε ξεκαθαρίσει κι οι δυο. Από την μεριά του Γιώργου το καταλαβαίνω να μην του αρέσει αυτό. Περιμένω να βγω έξω και να του εξηγήσω κάποια πράγματα κι ελπίζω να καταλάβει.»

Από την άλλη ο Σάκης Κατσούλης φάνηκε ιδιαίτερα ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη.

Λίγο αργότερα συγκλήθηκε το Συμβούλιο του Νησιού με τον Γιώργο Λιανό να απορεί πώς ο Τριαντάφυλλος ξαναήρθε κοντά με την ομάδα και ειδικότερα με τον Ηλία Μπόγδανο, ενώ η κόκκινη ομάδα συνεχίζει να απορεί με τον James και τη συμπεριφορά του. Η διαδικασία ολοκληρώθηκε με την αναμενόμενη αποχώρηση του Παύλου Γαλακτερού, όπως πρόβλεψαν τα spoilers.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s