ΣΚΑΪ: Η Δήμητρα Μπάκα αναλαμβάνει το γραφείο τύπου

ΣΚΑΪ – Πριν από λίγες ημέρες υπήρξε νέα αποχώρηση στην ηγετική βαθμίδα του σταθμού με τον Χρήστο Κόμπο, που ενώ αναβαθμίστηκε στο κανάλι του Φαλήρου αναλαμβάνοντας Head of Content and Program Strategy του σταθμού υπέβαλε την παραίτησή του και προχθές επίσημα ανακοινώθηκε από τον ALPHA πως αναλαμβάνει τη διεύθυνση προγράμματος.

Όπως όμως αποδεικνύεται οι αποχωρήσεις από τη διοικητική πυραμίδα δεν έχουν σταματημό καθώς από τον ΣΚΑΪ αποχωρεί και η διευθύντρια του γραφείου Τύπου, Χριστίνα Μουσούλη. Αξίζει δε να αναφέρω ότι η δημοσιογράφος μετά από πετυχημένη πορεία σε εφημερίδες και περιοδικά ανέλαβε το γραφείο Τύπου του ΣΚΑΪ πριν από δεκατέσσερα χρόνια, αλλά πλέον αποχωρεί… ακολουθώντας όπως φαίνεται το μαζικό κύμα εξόδου από το σταθμό… που σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες μου θα ακολουθήσουν κι άλλα πρόσωπα… κατευθυνόμενοι σε άλλους τηλεοπτικούς σταθμούς.

Σαφώς λοιπόν την επόμενη σεζόν ο σταθμός του Φαλήρου έχει ένα ακόμα στοίχημα να κερδίσει, αφού πρέπει… όσοι μείνουν… να αποδείξουν πως oι επιλογές της τωρινής διοίκησης στον τομέα της ψυχαγωγίας δεν μπορούν να βασίζονται μόνο στην τούρκικη εταιρεία παραγωγής… αλλά να ρίξουν βάρος και σε δικές τους παραγωγές, που για να λέμε την αλήθεια τα τελευταία χρόνια οι περισσότερες από αυτές… δεν είχαν δικαιολογημένα μεγάλη ανταπόκριση από το τηλεοπτικό κοινό!

Νέα δεδομένα στο τμήμα Επικοινωνίας του ΣΚΑΪ.

Η Δήμητρα Μπάκα αναλαμβάνει, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες τη θέση της επικεφαλής του Γραφείου Τύπου του σταθμού, μετά την αποχώρηση της Χριστίνας Μουσούλη. Με πολυετή εμπειρία στον τομέα επικοινωνίας της ελεύθερης τηλεόρασης, το όνομα της Δ. Μπάκα έχει συνδεθεί με σημαντικά γεγονότα στην ιστορία του κλάδου. Η σημαντική αυτή προσθήκη γίνεται στο πλαίσιο της αναδιάρθρωσης και της ενδυνάμωσης του στελεχιακού δυναμικού του σταθμού.

SOURCE: NEWSIT.GR / TYPOLOGIES.GR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s