ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η Φαίη απολογείται για τον Λιάγκα και “γυρίζει την μπιφτέκα”

ANTENNA – Δύο μέρες επέμενε ο Γιώργος Λιάγκας ότι είχε ο ίδιος την πληροφορία για τον γάμο της #Δανάη #Μιχαλάκη και του και του Γιώργου Παπαγεωργίου (γιο της Φιλερέτης Κομνηνού).

Τι κι αν βγήκε η ίδια η Φιλαρέτη Κομηνού στα social media να εξηγήσει ότι η είδηση δεν ισχύει, τίποτα… ο Γιώργος #Λιάγκας επέμεινε πως η είδηση, την οποία αποκλειστικά είχε μάθει ο ίδιος, ισχύει.

Χθες Δευτέρα, δεν έγινε καμία αναφορά στην είδηση (η οποία ουσιαστικά αποδείχθηκε fake news) μιας και ο γάμος δεν έγινε τελικά την Παρασκευή.

Απέναντι, το #ΕΥΤΥΧΕΙΤΕ φιλοξένησε τις δηλώσεις της ίδιας της Δανάης Μιχαλάκη, η οποία χαμογελώντας έδειξε την άβολη θέση στην οποία ήρθε με μια τέτοια ψεύτικη είδηση. Σήμερα, το ΠΑΜΕ ΔΑΝΗ παρουσίασε τις δηλώσεις του Γιώργου Σουξέ, ο οποίος εξήγησε ότι ο γάμος δεν είχε οριστεί ποτέ για την περασμένη Παρασκευή αλλά για τις 7 Αυγούστου, όπως αρχικά είχε ανακοινωθεί.

Πριν από λίγο, η #Φαίη (προς έκπληξη κάθε αξιοπρεπούς τηλεθεατή) μίλησε για το θέμα και εξήγησε ότι τελικά η είδηση ήταν μέσα από τον σταθμό, συνεχώς επιβεβαιωνόταν και ουδέποτε της ζητήθηκε να την ανακαλέσει, αφήνοντας υπονοούμενα, πως ο γάμος ήταν να γίνει την Παρασκευή αλλά όλα άλλαξαν για κάποιον λόγο.

«Αισθάνθηκα χθες ότι αμφισβητείται η πρόθεση και θέλω να δώσω κάποιες εξηγήσεις, από τη στιγμή που δεν το έκανε κανείς άλλος. Είχαμε πει την Πέμπτη ότι ο γάμος θα γίνει την Παρασκευή. Το καταλαβαίνετε ότι δεν ήμασταν με αυτή την αγωνία το βράδυ, πότε θα παντρευτεί το ζευγάρι για να το πούμε. Δεν ήταν κάτι που το είχαμε άγχος και ασχολούμασταν όλοι μέρα με αυτό και ξαφνικά βγήκαμε την Πέμπτη με χαρά να ευχηθούμε για τον γάμο. Κάπως έγινε όλο αυτό. Το είπαμε γιατί από το κανάλι μάς ήρθε αυτή η πληροφορία, ότι η Δανάη παντρεύεται. Και λέμε «να το πούμε»; Και μας είπαν «Πείτε το». Ηρθε η πληροφορία μέσα από το κανάλι από ανθρώπους που κατά 99,99% αυτά που λένε ισχύουν, είμαστε στον ΑΝΤ1 και γι’ αυτό τον λόγο το είπαμε, για καλό. Πήρε μία έκταση γιατί η ίδια η Δανάη Μιχαλάκη, η γλυκύτατη, επιλέγει ένα πλαίσιο ενός άλλου καναλιού να τοποθετηθεί γιατί αυτό της ταιριάζει, δεν ξέρω. Οφείλω να πω τουλάχιστον ότι δεν υπήρχε πρόθεση, μας ήρθε αυτή η πληροφορία από το κανάλι και με καλή πρόθεση είπαμε ότι παντρεύονται».

Το περίεργο φυσικά ήταν η απουσία του Γιώργου Λιάγκα, ο οποίος δεν ανέλαβε καμία ευθύνη και άφησε την πρώην σύζυγό του να “καθαρίσει” για αυτόν. Λογικό, αν σκεφτεί κανείς, ότι με τέτοιο ατόπημα, η δικής θέση παίζεται, καθότι κεντρική παρουσιάστρια της εκπομπής, άλλωστε.

Η ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΥ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΞΗΓΕΙΤΑΙ

Η Δανάη Μιχαλάκη και ο Γιώργος Παπαγεωργίου παντρεύονται, αλλά ο γάμος αυτός φαίνεται πως μέχρι στιγμής προκαλεί αναταράξεις στα τηλεοπτικά περιβάλλοντα. Η Φαίη Σκορδά εξήγησε τι ακριβώς είχε συμβεί με την είδηση και άφησε υπονοούμενα για τη Δανάη Μιχαλάκη και τις δηλώσεις της στο Ευτυχείτε. Λίγη ώρα αργότερα, η Κατερίνα Καινούργιου έδωσε την απάντησή της…

«Έχει γίνει κάτι με το Πρωινό του ΑΝΤ1, και μου είπαν τα παιδιά ότι για πρώτη φορά θα θέλαμε σαν εκπομπή με κάποιον τρόπο να τοποθετηθούμε και εμείς γιατί έχει ενοχληθεί όλη η ομάδα. Γενικότερα, κάνουμε ρεπορτάζ όπως όλες οι εκπομπές. Το να έχεις κάνει λάθος σε ένα ρεπορτάζ έχει συμβεί και σε μένα και σε αυτή την εκπομπή και σε όλους και το σωστό είναι -εγώ το έχω κάνει- να ζητήσεις συγγνώμη ή να μην ασχοληθείς. Το να μεταβιβάζεις την ευθύνη ενός λάθους περιπλέκει ακόμα περισσότερο τα πράγματα. Τα κανάλια, πέρα από το όνομα, είναι και τα πρόσωπα που είναι μπροστά. Τα κανάλια βλέπουν και επιλέγουν και πρόσωπα που μπορεί να μην πίστευαν ποτέ αυτοί που είναι εκείνη τη στιγμή ότι θα ήθελαν στο δυναμικό τους αυτά τα πρόσωπα καλύτερα. Δεν θέλω να πω κάτι περισσότερο, αλλά γενικότερα αυτό που έχω σαν αρχή… Στην πορεία μου όλα αυτά τα χρόνια με έχουν πάρα πολλοί υποβιβάσει, ειρωνευτεί, δεν με έχουν πιστέψει… Κάποιοι μπορεί να πίστευαν ότι αυτοί είναι πάνω από όλους, ότι αυτοί είναι οι καλύτεροι, ότι κάποιοι είναι πιο κίτρινοι και κατώτεροι και κάποιοι άλλοι ότι είναι ανώτεροι. Όσο ανεβαίνω αυτό που μου λένε οι δικοί μου άνθρωποι, γιατί εγώ δεν έχω αυλές, είναι να μην υποτιμάς κανέναν. Αυτή τη στιγμή μπορεί η δικιά μας εκπομπή να είναι πρώτη, του χρόνου όμως μπορεί να είναι κάποια άλλη εκπομπή, να είναι ένα νέο κορίτσι που να κάνει μεγαλύτερη επιτυχία και να πάει καλά. Ποτέ μη θεωρήσεις κάποιον κατώτερό σου. Τέτοια υπονοούμενα δεν μου αρέσουν καθόλου. Εγώ σαν άνθρωπος δεν τα δέχομαι», ξεκαθάρισε η Κατερίνα Καινούργιου.

Στο μεταξύ, στην ερώτηση που της έκαναν οι συνεργάτες της: «Είχες πρόταση από τον ΑΝΤ1;», η Κατερίνα Καινούργιου απάντησε χαμογελώντας με νόημα: «Τώρα αν είχα, ας μην το ανοίξουμε αυτό το θέμα».

One thought on “ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η Φαίη απολογείται για τον Λιάγκα και “γυρίζει την μπιφτέκα”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s