SURVIVOR: Δεύτερη υποψήφια η Ελένη Χαμπέρη

#ΣΚΑΪ – Στην Ελλάδα κάτω από αποθέωση έφτασε το απόγευμα της Δευτέρας ο #Τριαντάφυλλος, μετά την αποχώρησή του από το S#urvivor. Τον τραγουδιστή περίμενε πολύς κόσμος στο αεροδρόμιο, με τον ίδιο να μην πιστεύει στα μάτια του και για ακόμα μια φορά, μέσα από ποστ του στο #Instagram, να ευχαριστεί άπαντες για τη στήριξή τους. Ωστόσο, οι εκπλήξεις δεν έμειναν εκεί, καθώς ο Αλέξης Παππάς και η Ελευθερία Ελευθερίου αποφάσισαν να εμφανιστούν μπροστά του και να του τραγουδήσουν το γνωστό σύνθημα της «κόκκινης ομάδας», όταν αυτός άνοιξε την πόρτα του.

Νέα κόντρα έχει ξεσπάσει στο Survivor, με τον Σάκη #Κατσούλη και τη Μαριαλένα #Ρουμελιώτη να έρχονται σε ρήξη με την Ελένη #Χαμπέρη, η οποία μπορεί να φοράει την κόκκινη μπαντάνα, ωστόσο κάνει παρέα με την μπλε ομάδα και όπως υποστηρίζουν οι δύο πρώτοι, μεταφέρει λόγια στους «αντίπαλους» παίκτες.

Το θέμα άνοιξε στο συμβούλιο της Δευτέρας, όταν ο Σάκης, κατά τη διάρκεια του πρώτου αγωνίσματος ασυλίας, πρότεινε στην Ελένη να κάτσει στον πάγκο της μπλε ομάδας, αν το επιθυμεί, καθώς φωνάζει και υποστηρίζει τους παίκτες εκείνης της ομάδας.

[table id=42 /]

Η συζήτηση συνεχίστηκε και στην παραλία, την επόμενη μέρα το πρωί, με τον πρώην ζευγάρι να δηλώνει ότι για ακόμα μια φορά η Ελένη, δεν μίλησε μπροστά σε όλους.

«Πάλι δεν μας είπε τι έχει πει και τι έχει μεταφέρει, πάλι δεν μίλησε. Αν περνάει καλά τελικά μαζί μας στα έπαθλα ή όχι. Τις τελευταίες 15 μέρες μονοπωλεί το ενδιαφέρον για πράγματα που μεταφέρει και στην ουσία δεν βγαίνει μπροστά να πει τι ισχύει», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης.

«Μου θυμίζει τη νονά του Κατακουζηνού, την κ. Φιλιώ. Αυτή είναι η Ελένη, που θέλει να τους φιλιώνει όλους, αλλά από πίσω τους ανακατεύει», πρόσθεσε η Μαριαλένα.

Από την πλευρά της, η Ελένη δήλωσε:
«Ήθελα να αρχίσω να τρέχω, σκεφτόμουν όλα αυτά που έγινα στο συμβούλιο. Προσπαθώ να καταλάβω τον λόγο που ειπώθηκαν. Δέχτηκα επίθεση από το πουθενά, από τον Σάκη. Είναι κάτι που γίνεται το τελευταίο διάστημα και δεν μπορώ να καταλάβω τον λόγο, από τη στιγμή που δεν με ψηφίζει. Θεωρώ ξεκάθαρα ότι προετοιμάζει το έδαφος. Συνεχώς ψάχνει διάφορα θέματα».

[table id=43 /]

Οι παίκτες ξεκίνησαν να τρέχουν σε έναν αρκετά εύκολο στίβο μάχης, ο οποίος ωστόσο στο τέλος του είχε έναν δύσκολο στόχο. Η Μαριαλένα ήταν η παίκτρια που έδειξε να πατάει καλύτερα από όλους, καθώς μέχρι το τέλος σχεδόν είχε καταφέρει να διατηρήσει και τις 5 ζωές της.

Η Ελένη απέκλεισε τον Κόρομι, η Μαριαλένα τον #Ασημακόπουλο και τον Σάκη και ο Ηλίας έβγαλε εκτός παιχνιδιού την Ελένη. Ο Ηλίας ωστόσο δεν τα κατάφερε, καθώς η Μαριαλένα πέταξε κι εκείνον έξω, μένοντας μόνο με την Καρολίνα απέναντί της για την ασυλία.

Μαριαλένα και Καρολίνα μπήκαν στον στίβο μάχης, με την Καρολίνα να κερδίζει στον πρώτο αγώνα, σπάζοντας το αήττητο της αντιπάλου της μέχρι εκείνη την ώρα. Η Μαριαλένα διατήρησε τις 4 ζωές της, ενώ η Καρολίνα ηττήθηκε και έμεινε με 2. Η πρώτη πήρε ακόμα μια νίκη και άφησε την αντίπαλό της με μία ζωή, ενώ εκείνη διατήρησε της 4.

Νικήτρια της δεύτερης ασυλίας αναδείχθηκε τελικά η Μαριαλένα. Η Μαριαλένα επέλεξε τον Σάκη, την #Καρολίνα και τον Ηλία για να απολαύσουν όλοι μαζί το έπαθλο φαγητού.

Ακολούθησε το ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ, όπου η συζήτηση επικεντρώθηκε στην Καρολίνα, η οποία από χθες είναι ήδη η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση. Η Μαριαλένα, ως σημερινή νικήτρια της ατομικής ασυλίας υπέδειξε την Ελένη Χαμπέρη ως δεύτερη υποψήφια προς αποχώρηση…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s