LOVE IT: Σειρά του Μπάρτζη να αδειάσει τη Μαλέσκου και ο σταθμός τον Γρηγορόπουλο

ΣΚΑΪ – Μετά την επεισοδιακή παρουσία του Τζέιμς Καφετζή στην εκπομπή #LOVEIT με αφορμή τα αρνητικά σχόλια του πάνελ για το άτομό του, σειρά είχε ένα sequel με τον Νίκο Μπάρτζη αυτή τη φορά.

Ο πρώην #Survivor αφού δήλωσε πως δεν παρακολουθεί πια το παιχνίδι, μίλησε για τα όσα έζησε στην παραλία, και μάλιστα σε κάποιο σημείο άφησε και τις αιχμές του για ορισμένα λόγια του δημοσιογράφου, Βασίλη Γρηγορόπουλου, που τον ενόχλησαν. Έπαιξε και στο κινητό του το ηχητικό απόσπασμα προς επιβεβαίωση των όσων έλεγε.

Ο Βασίλης #Γρηγορόπουλος «σήκωσε το γάντι» και απάντησε ενοχλημένος πως ουδέποτε είχε κανείς την πρόθεση να θίξει προσωπικότητες και τα όσα ελέχθησαν ήταν στο πλαίσιο σχολιασμού του ριάλιτι και όλων των παικτών έχοντας τα ίδια μέτρα και σταθμά.

«Μας βγήκαν πολύ εύθικτοι οι παίκτες του φετινού ριάλιτι. Ήρθες οργανωμένος εδώ. Μου κάνει περίεργο ότι παραχωρήσατε κάθε δευτερόλεπτο του λόγου και των πράξεών σας σε μία εταιρεία παραγωγής με σκοπό την προβολή και το έπαθλο των 100.000 Ευρώ και σας φαίνεται περίεργο που σχολιάζουμε αυτό που φαίνεται».

Από πλευρά της, η Ιωάννα #Μαλέσκου αφού κυριολεκτικά «άδειασε» τον συνεργάτη της και τις απόψεις του, ξεκαθάρισε πως «δεν είχαμε κάτι προσωπικό μαζί σου αλλά βλέποντας κάτι που την άλλη μέρα έχει αλλάξει σχολιάζαμε. Δεν επιθυμούμε να έχουμε πρόβλημα μαζί σου, ούτε εμπάθειες έχουμε».

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Znews, η ένταση που δημιουργείται πυκνά συχνά ανάμεσα στα πρόσωπα της εκπομπής on air μόνο τυχαία δεν είναι.

Καθώς η μεταγραφική σεζόν έχει ανοίξει, η Ιωάννα Μαλέσκου δεν κρύβει τη δυσαρέσκειά της που όπως ακούγεται ο Βασίλης Γρηγορόπουλος αφήνει το Love it με κατεύθυνση την εκπομπή της Ελεονώρας #Μελέτη.

Επιπλέον, όπως μαθαίνουμε, τεταμένες είναι και οι σχέσεις της με την αρχισυντάκτριά της, Δήμητρα #Παλούδη, και μάλιστα έχει μιλήσει ευθέως για τη θεματολογία της εκπομπής της στη συνέντευξη που έδωσε στον Γρηγόρη #Αρναούτογλου, λέγοντας:

«Οτιδήποτε συμβαίνει στην εκπομπή είναι απόφαση του σταθμού κανενός άλλου προσώπου. Λόγο για το τι λέγεται στην εκπομπή δεν έχω. Μέχρι τώρα ακολουθούσα τη σκαλέτα και τι μου δίνεται προσθέτοντας τα στοιχεία τα δικά μου. Εύχομαι και το κομμάτι του να εμπλέκομαι στα θέματα να προστεθεί στην εκπομπή».

TA ΣΤΟΙΧΗΜΑΤΑ

Το #Survivor οδεύει με αργό ρυθμό προς το τέλος του και καθώς κάποια από τα φαβορί είναι εκτός παιχνιδιού οι απόψεις για τον τελικό νικητή πλέον διαφοροποιούνται. Τι δίνουν όμως τα στοιχηματικά γραφεία; Σύμφωνα με το «Πρωινό» ενώ ως νικητής πλασάρονταν μέχρι σήμερα ο Ηλίας Μπόγδανος, πλέον ο Σάκης Κατσούλης έκανε την ανατροπή. Αν και με μικρή διαφορά μεταξύ τους όσο και με τον τρίτο τη τάξει, Κόρομι, ο Σάκης είναι αυτή τη στιγμή πρώτος στα στοιχήματα.

[wordads]

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s