ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 07.07.2021: To Survivor σώζει τη Μαλέσκου – Σάρωσε ο αγώνας Αγγλία-Δανία

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Την πρωτιά στην τηλεθέαση κέρδισε και χθες η Σταματίνα Τσιμσιλή με 15,8% αφήνοντας πίσω της την ενημέρωση. Λίγο αργότερα στην πρωινή ζώνη, ΟΙ ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ κέρδισαν την προτίμηση των τηλεθεατών με 16.6%, με την Τατιάνα Στεφανίδου και ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ να ακολουθούν.

Στη ζώνη των 12:00, τα απόνερα του SURVIVOR με τον έτερο φιναλίστ Ηλία Μπόγδανο καλεσμένο, έσωσαν για μία ακόμα μέρα την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία σημείωσε 13.8%.

Στην απογευματινή ζώνη, ο Νίκος Ευαγγελάτος με 18.4% κέρδισε τους τηλεθεατές, ενώ η επανάληψη του ALPHA, ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ σημείωσε εντυπωσιακό ποσοστό, 19.2%.

Στην prime time ζώνη, ο αγώνας ΑΓΓΛΙΑ-ΔΑΝΙΑ σάρωσε την τηλεθέαση (δεν υπήρχε αφενός κάτι άλλο ανταγωνιστικό για να δει κανείς και αφετέρου ήταν ο δεύτερος ημιτελικός, μια ανάσα πριν τον μεγάλο τελικό) με 37.6%, φτάνοντας και το 43.8%.

Αυτό έδωσε μεγάλα νούμερα και στο ΕURO SHOW που ακολούθησε στην late prime ζώνη, φέρνοντας στον ΑΝΤ1 ένα γεμάτο 37%. Η αντίσταση από τον ανταγωνισμό από τις 21:00 έως τις 01:00 ήταν σχεδόν ανύπαρκτη με εξαίρεση την επανάληψη της ΜΟΥΡΜΟΥΡΑΣ, η οποία σημείωσε 16.9%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s