ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / STYLE ME UP: Mε νέα παρουσιάστρια, νέα επιτροπή και σε νέο σταθμό

ALPHA – Μπορεί να ολοκληρώθηκε η προβολή του από το OPEN BEYOND αλλά η παραγωγή της BARKING WELL MEDIA συνεχίζει και του χρόνου, αυτή τη φορά από τη συχνότητα του ALPHA, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του primetime.gr

Το concept θα ενισχυθεί και θα επικεντρωθεί περισσότερο στις ανθρώπινες ιστορίες. Αυτό θα χρειαστεί να συμπληρωθεί και από αλλαγές σε πρόσωπα.

Έτσι, πάλι με ασφαλής πληροφορίες του primetime.gr, παρουσιάστρια θα είναι η Ηλιάνα Παπαγεωργίου, η οποία θα δοκιμαστεί πλέον σε κάτι που αφορά το αντικείμενό της μετά την προσπάθειά της ως παρουσιάστρια μεσημεριανής ψυχαγωγικής εκπομπής.

Αλλαγές θα δούμε και στην κριτική επιτροπή. Οριστικές αποφάσεις δεν έχουν παρθεί αλλά την περασμένη εβδομάδα έγιναν πετυχημένα δοκιμαστικά με την Αλεξάνδρα Κατσαΐτη αλλά και τον Παντελή Τουτουνζή, ο οποίος φαίνεται να εγκαταλείπει το SUPER MAKEOVER του ΣΚΑΪ.

Σταθερή αξία παραμένει ο Τρύφωνας Σαμαράς, καθώς το χιούμορ και το μπρίο του αποτελούσαν πάντα μία από τις αφορμές για να δει κανείς το πρόγραμμα την περσινή σεζόν, η οποία έκλεισε αρκετά θετικά, με μέσο όρο πάνω από αυτόν του σταθμού OPEN και πολλές φορές να κερδίζει τα γυναικεία κοινά, αλλά και τις ανταγωνιστικέ εκπομπές.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s