ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΟΥ ΤΟΝ ΠΛΑΤΑΝΟ: Η προσθήκη του Φώτη Σεργουλόπουλου

ΕΡΤ1 – Το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» είναι μια από τις πιο πετυχημένες σειρές της κρατικής τηλεόρασης. Και όχι άδικα αφού έχει πολύ έξυπνο σενάριο και ένα καστ που θα ζήλευαν τα σίριαλ της ιδιωτικής τηλεόρασης.

Όταν πάρθηκε η απόφαση η καθημερινή σειρά της ΕΡΤ1 να συνεχιστεί για δεύτερη σεζόν ξέραμε ότι θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές στο καστ των πρωταγωνιστών αφού κάποιες ιστορίες ολοκληρώθηκαν.

Ένα νέο ζευγάρι έρχεται να ταράξει την καθόλου ήσυχη ζωή του χωριού και κρύβει πολλά μυστικά. Ο άντρας του ζευγαριού έχει ένα σκοτεινό παρελθόν που θα αργήσει να αποκαλυφθεί.

Αλλά όταν θα αποκαλυφθεί θα συμπαρασύρει όλους τους κατοίκους του χωριού. Το όνομα του ηθοποιού που θα παίξει τον συγκεκριμένο ρόλο είναι μεγάλη έκπληξη.

Κι αυτό γιατί παρόλο που είναι επαγγελματίας ηθοποιός, με πρωταγωνιστικούς ρόλους σε θεατρικές παραστάσεις δεν είχε παίξει ποτέ μέχρι τώρα σε καθημερινή σειρά. Κι αυτό γιατί τα τελευταία 20 χρόνια τον είχε απορροφήσει η παρουσίαση.

Ο λόγος για τον Φώτη Σεργουλόπουλο που όπως μαθαίνω έδωσε τα χέρια με την εταιρία παραγωγής του κ. Καραγιάννη που έχει αναλάβει το «Χαιρέτα μου τον πλάτανο».

Τη γυναίκα του θα υποδύεται η Βαλερία Κουρούπη που πέρσι παρακολουθούμε στο «Παρουσιάστε».

Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου του «Χαιρέτα μου τον πλάτανο» θα ξεκινήσουν τον Αύγουστο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s