ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΟPEN: “Κλείδωσαν” τα πρόσωπα για τα πρωινά

OPEN BEYOND – Μετά από συζητήσεις, προτάσεις, πολλά “όχι” και αρκετή αβεβαιότητα, το OPEN BEYOND προσπαθεί να κλείσει όσο το δυνατόν τις πληγές που του αφήνουν στα πρωινά του, οι δυο πιο σημαντικές εκπομπές που είχε.

Το “Ευτυχείτε” με την Κατερίνα Καινούργιου, ανατρέποντας όλα τα προγνωστικά, τερμάτισε πρώτο για την σεζόν και με διαφορά σε δυναμικό κοινό αλλά και σύνολο, από απίστευτα δυνατούς αντιπάλους, ενώ το ‘Έλα χαμογέλα” κατάφερε να απειλήσει μετά από 5 χρόνια απόλυτης κυριαρχίας τον Νίκο Μάνεση, κερδίζοντας μάλιστα και στην κατηγορία κοινού Γυναίκες 25-44.

Όμως τόσο η Κατερίνα Καινούργιου που κατήγγειλε το συμβόλαιο της, αποκαλύπτοντας ένα απίστευτο παρασκήνιο με το κανάλι, όσο και η Σίσσυ Χρηστίδου που δεν θέλησε να ανανεώσει το δικό της συμβόλαιο προφανώς βλέποντας ότι το Open καταρρέει, αποτελούν πλέον παρελθόν.

H KΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ

Ο σταθμός σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, επέλεξε τις αντικαταστάτριες, σε μια απόφαση που ενέχει μεγάλο ρίσκο. Έτσι, την Κατερίνα Καινούργιου στα καθημερινά πρωινά, θα διαδεχθεί η Μπέτυ Μαγγίρα άνω τη Σίσσυ Χρηστίδου τα Σαββατοκύριακα, η Ελένη Τσολάκη.

Οι εκπομπές μόλις άρχισαν να στήνονται, με την Μπέτυ Μαγγίρα να ζητά ένα πιο “εναλλακτικό” πρωινό και ο σταθμός να της δίνει εν λευκώ την επιμέλεια της εκπομπής.

Αναζητώντας συμπαρουσιαστές και συνεργάτες, μαθαίνουμε ότι έπεσε στο τραπέζι ακόμη και το όνομα της αδελφής της Ματθίλδης για συγκεκριμένη ενότητα, αλλά και του συζύγου της Δημήτρη Μάζη, θυμίζοντας…εκπομπή οικογενειακής υπόθεσης.

Ωστόσο ο πρώην αθλητής φέρεται να μην είδε ζεστά αυτή τη σκέψη που δεν θα προχωρήσει. Το συστατικό που προτείνει η Μπέτυ Μαγγίρα για το πρωινό, είναι η…σάτιρα. άγνωστο όμως με ποιον τρόπο θα γίνεται καθημερινά. Άλλωστε και οι μέχρι τώρα τηλεοπτικές προσπάθειες της σε επίπεδο εκπομπών (και όχι format), δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα ενώ μια σύμπτωση την θέλει να διαδέχεται την Κατερίνα Καινούργιου με την οποία είχαν βρεθεί συμπαρουσιάστριες κατά το παρελθόν στον ALPHA.

Η ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ

Όσο για την Ελένη Τσολακη, εξ αρχής μαθαίνουμε ότι είχε συζητήσει να αναλάβει το πρωινό του Σαββατοκύριακου μετά την ολοκλήρωση του “Καλοκαίρι #not” (που μέχρι τώρα κάνει τα χαμηλότερα ποσοστά τηλεθέασης σε σχέση με τις δύο προηγούμενες σεζόν ακόμη και χωρίς ανταγωνισμό).

Η Τσολάκη στην παρέα που θα φτιάξει για το Σαββατοκύριακο, δεν αποκλείεται να συμπεριλάβει και τον Λάμπρο Κωνσταντάρα, ενώ για τον Άρη Μακρή προς το παρόν το κανάλι δείχνει “μαγκωμένο”.

Όσο για την Τζορτζέλα Κοσιαβα, αν και μόλις τη δεύτερη εβδομάδα της εκπομπής, έχουν κάνει την εμφάνιση τους οι πρώτες τριβές με τους υπόλοιπους συντελεστές, οι οποίοι όταν κλείνουν οι κάμερες… κάνουν τον σταυρό τους, που πέρασαν ακόμη μια εκπομπή μαζί της!…

One thought on “ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / ΟPEN: “Κλείδωσαν” τα πρόσωπα για τα πρωινά

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s