ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 18.07.2021: Καλοκαιρινό μελτέμι… ισοψηφίας!

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 18 Ιουλίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Διαβάζοντας κανείς τα νούμερα για την τηλεθέαση της χθεσινής ημέρας, παρατηρεί κανείς ότι ξεκάθαρα ο κόσμος είναι σε mood διακοπών και ελάχιστοι πλέον παρακολουθούν τηλεόραση. Όσοι το κάνουν δεν δείχνουν προτίμηση σε κάτι συγκεκριμένο, δεν υπάρχει και κάτι ενδιαφέρον πλέον να δει κανείς.

Τρεις ενημερωτικές εκπομπές μόνο στον αέρα της EARLY MORNING ζώνης, και νικήτρια αυτής η Φαίη Μαυραγάνη με 16.7%, ενώ Γιώργος Αυτιάς και η τελευταία εκπομπή του MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ έκλεισαν με 9.3% και 9.8%, αντίστοιχα.

Λίγο αργότερα, το ΣΚ ΠΑΡΕΑ σάρωσε στο πέρασμά του στην ΠΡΩΙΝΗ ΖΩΝΗ με ποσοστό 24.6%, ενώ ο ΣΚΑΪ συνέχισε την καλή του πορεία με το DOT. να σημειώνει 15.4% και το μεσημβρινό δελτίο του σταθμού 22.5%.

Το πολύ καλό lead-in, η εμφάνιση της Μαριαλένας (για μία ακόμα φορά σε εκπομπή του σταθμού), βάλε και το ασταμάτητο κλάμα της παρουσιάστριας, έφερε 12.8% στην τελευταία εκπομπή του ΣΚΑΪ, ΣΟΥ ΚΟΥ FAMILY. Bέβαια, μόνο επιτυχία δεν το λες, καθώς η εκπομπή αφενός δεν πήγε καθόλου καλά φέτος, ενώ το ποσοστό δεν είναι μακριά από τα ανταγωνιστικά προγράμματα της ζώνης που κινήθηκαν από 10-11.5%.

Στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ ΖΩΝΗ η ταινία του STAR (Η ΜΟΥΜΙΑ) έκανε 10.5% παρότι στα social διαφημίστηκε η αντίστοιχη ταινία με τον Τομ Κρουζ, ενώ προβλήθηκε η κλασσική με τον Brendan Fraser…

Στα κεντρικά δελτία, ALPHA και ΣΚΑΪ έκοψαν το νήμα της ενημέρωσης στις αντίστοιχες ζώνες των 19:00 και των 20:00.

Στην PRIME TIME ζώνη, οι ταινίες κέρδισαν τους τηλεθεατές, όχι όμως, με τεράστια ποσοστά, ενώ ενδιαφέρον δείχνει ότι παρά την επανάληψή της, Η ΤΕΛΕΙΑ ΑΠΟΔΡΑΣΗ έφερε στον ALPHA 10.4%. Ο κόσμος (όσοι τουλάχιστον έβλεπαν χθες τηλεόραση) συνέχισαν να προτιμούν τις διαθέσιμες ταινίες των καναλιών.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Ο ΣΚΑΪ με ποσοστό 14,3%  (14,2%)διατήρησε και τη βδομάδα 12-18 Ιουλίου 2021 την πρώτη θέση στην τηλεθέαση, σύμφωνα  με την έρευνα της Nielsen.

Στη δεύτερη θέση ανέβηκε  ο Alpha με 13% (12,7%) και τρίτο το Star με 11% (10,5%). Μεγάλη υποχώρηση για τον  ΑΝΤ1 στην  τέταρτη θέση με 8,9% (12,8%) μετά το τέλος του Euro2020, ενώ το Mega διατήρησε την 5η θέση με 8,5% (9,1%).

Με 7,6% το Open (6,9%) και με 6,6% (6,1%) η ΕΡΤ1.

Μικρή άνοδος για την ΕΡΤ2 στο 2,6% (2,2%), στο ίδιο σημείο με 2% η ΕΡΤ3 και με 1,2% (1%) το Μακεδονία TV

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s