ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 24.07.2021: Υψηλή τηλεθέαση για την μετάδοση που δεν έγινε

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για το Σάββατο 24 Ιουλίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

«Χλιαρές» τηλεθεάσεις κατέγραψαν τα κανάλια καθώς το κοινό πακετάρει για τις διακοπές του και αυτό φάνηκε και στο συνολικό μερίδιο τηλεθέασης κάθε καναλιού.

Ο Γιώργος Αυτιάς ήταν ο ευνοημένος της πρωινής ζώνης αφού το κοινό του έδωσε πρωτιά έναντι της βασικής του αντιπάλου, Φαίης Μαυραγάνη.

Το «Σαββατοκύριακο παρέα» κοντραρίστηκε με τις επαναλήψεις του Mega και πέρασε οριακά μπροστά.

Οι «Οικογενειακές ιστορίες» εξακολουθούν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον και τα Σαββατοκύριακα στην απογευματινή ζώνη και δίνουν πολύ καλό lead in στο δελτίο ειδήσεων του Alpha που πέρασε πρώτο.

Στην prime time το κοινό προτίμησε την ελληνική ταινία του Alpha με την αξέχαστη Γκέλυ Μαυροπούλου στη late night όμως η προβολή σε επανάληψη των βραβείων Mad ήταν αυτό που προτίμησε το δυναμικό κοινό με την ταινία του ΑΝΤ1 να παίρνει τη δεύτερη θέση.

Αξιοσημείωτη ήταν η τηλεθέαση της ΕΡΤ την ώρα που αγωνιζόταν ο Λευτέρης Πετρούνιας καθώς στο τέταρτο η ΕΡΤ1 κατέγραψε ποσοστό 21,6%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s