ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 25.07.2021: Τι είδαν όσοι δεν πήγαν παραλία

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 25 Ιουλίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Το καλοκαίρι είθισται οι τηλεθεάσεις των καναλιών να πέφτουν καθώς οι αδειούχοι σβήνουν τις τηλεοράσεις και επιλέγουν την παραλία.

Φέτος βέβαια λόγω της πανδημίας, οι αδειούχοι ξεκίνησαν να σβήνουν τις συσκευές τους πολύ νωρίτερα με αποτέλεσμα ειδικά τα Σαββατοκύριακα τα κανάλια να έχουν ήδη χαμηλή κίνηση.

Στις τηλεθεάσεις της Κυριακής ανάμεσα στις μοναδικές ζωντανές εκπομπές που υπήρξαν ξεχώρισε η Φαίη Μαυραγάνη που πήρε κεφάλι έναντι του Γιώργου Αυτιά ενώ είναι αξιοσημείωτο ότι το κοινό προτίμησε την ελληνική ταινία στο Μega από το «Σαββατοκύριακο παρέα».

Στα δελτία ειδήσεων ο Alpha εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα ενώ στην prime time η επανάληψη της Μουρμούρας ήρθε δεύτερη με διαφορά κάτω της μίας μονάδας κόντρα στο θεατρικό του ΑΝΤ1.

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Στην πρώτη θέση ο ΣΚΑΪ 13,4%, και την εβδομάδα 19-25 Ιουλίου. Δεύτερος ο Alpha με 13%, το  Star με  10%, ο ΑΝΤ1 με 9,3%,  το Mega 8,5%,  η ΕΡΤ1 με 8,0%  και το Open με 7,0%. Η  ΕΡΤ3 έφτασε στο 3,2%, η ΕΡΤ2 ΜΕ  2,8% και το Μακεδονία TV στο 1,1%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s