ΕΡΤ: Ναυάγησε η μετακίνηση Λυμπεράκη στη δημόσια τηλεόραση

ΕΡΤ – Μετά από δυο χρόνια, η δημοσιογράφος αποχαιρέτησε χθες τους τηλεθεατές, ύστερα από «συναινετικό διαζύγιο» με το Open. Το κανάλι δεν ενεργοποίησε το +1 και μάλιστα ανακοίνωσε τη λήξη της συνεργασίας τους έναν μήνα νωρίτερα, καθώς το συμβόλαιο της Νίκης Λυμπεράκη λήγει στα τέλη Αυγούστου.

Τη θέση της εκτός απροόπτου αναλαμβάνει η Πόπη Τσαπανίδου, που επέστρεψε την Πέμπτη από την Ολλανδία.

Η επόμενη μέρα ήθελε τη Νίκη Λυμπεράκη στην ΕΡΤ και μάλιστα μέχρι την Τετάρτη οι συζητήσεις ήταν σε καλό δρόμο. Στους διαδρόμους του Ραδιομεγάρου το όνομά της και η μεταγραφή της θεωρούνταν από τους ιθύνοντες της ΕΡΤ παραπάνω από σίγουρη. Το ρεπορτάζ θέλει την Αντριάνα Παρασκευοπούλου να έχει ενοχληθεί με το σενάριο που την ήθελε να μετακινείται από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και μετά από ρεπορτάζ του Znews, οι συζητήσεις δεν προχώρησαν, με το περιβάλλον της Νίκης Λυμπεράκη να δηλώνει ότι η επόμενη τηλεοπτική της στέγη δεν θα ειναι η ΕΡΤ.

Η ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟ OPEN
Το OPEN BEYOND με επίσημη ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τη Νίκη Λυμπεράκη από τον τηλεοπτικό σταθμό και προφανώς και από την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων. Επιβεβαιώθηκαν έτσι τα δημοσιέυματά μας για την επικείμενη αποχώρηση της παρουσιάστριας και δημοσιογράφου από τον σταθμό.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗ ΝΙΚΗ ΛΥΜΠΕΡΑΚΗ
Ολοκληρώνεται η συνεργασία του ΟΡΕΝ με τη Νίκη Λυμπεράκη, η οποία από τη θέση της κεντρικής παρουσιάστριας, συνέβαλε σημαντικά στην αύξηση της απήχησης του κεντρικού δελτίου Ειδήσεων.Το ΟΡΕΝ την ευχαριστεί και της εύχεται καλή επιτυχία στα επόμενα επαγγελματικά βήματά της.

H ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΝΙΚΗΣ
“Μετά από δύο χρόνια στο Open, σ’αυτό το σημείο κλείνει για μένα ένας πολύ σημαντικός κύκλος. Δουλεύοντας μαζί σας όλο αυτό το διάστημα έμαθα πολλά και γι’ αυτό θα σας είμαι πάντα ευγνώμων. Σας χρωστάω ένα μεγάλο ευχαριστώ για τη συνεργασία (αλλά και για την ευαισθησία σας τους μήνες που ερχόμουν στη δουλειά “διπλή”). Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, στον καθένα και στην καθεμιά, υγεία, χαρά, προσωπική ευτυχία και επαγγελματικές επιτυχίες.”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s