ΟPEN NEWS: Άνανδρη επίθεση σε ρεπόρτερ του OPEN

OPEN BEYOND – Πριν από λίγο και σε ζωντανή σύνδεση της έκτακτης επικαιρότητας του OPEN BEYOND και ενώ η Ελευθερία Σπυράκη έδινε το ρεπορτάζ της από το πύρινο μέτωπο στους Θρακομακεδόνες δέχτηκε άνανδρη επίθεση με την ίδια να κλαίει και να φωνάζει.

Ο σταθμός αναγκαστικά έκοψε τη μετάδοση προκειμένου να προβεί σε επικοινωνία και διάσωση της δημοσιογράφου…

UPDATE

Σύμφωνα με νεότερη επικοινωνία με τη δημοσιογράφο, η Ελευθερία Σπυράκη δήλωσε πως 15 άτομα επιτέθηκαν στο συνεργείο (την ίδια και τον οπερατέρ), έσπασαν τα τζάμια του αυτοκινήτου, χτύπησαν τον cameraman, του πήραν την τσάντα με τα προσωπικά του αντικείμενα και τα λεφτά του, κατέστρεψαν τον εξοπλισμό, ενώ η ίδια η δημοσιογράφος καταγγέλλει αδιαφορία της αστυνομίας, η οποία βρισκόταν στο σημείο, ενώ πυροσβέστες ήταν αυτοί που επενέβησαν να μην εκτροχιαστεί το επεισόδιο παραπέρα.

Να θυμίσουμε, ότι νωρίτερα η ίδια ομάδα είχε επιτεθεί στον συνάδελφό της Κώστα Αλαντζά κατεβάζοντάς του την κάμερα την ώρα που ασκούσε το συνταγματικό του δικαίωμα να καλύψει ένα ζωντανό ειδησεογραφικό γεγονός.

Η ομάδα του primetime.gr καταδικάζει απερίφραστα οποιαδήποτε μορφή λεκτικής ή σωματικής βίας από όπου και αν προέρχεται…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s