ΤΟΥΡΤΑ ΤΗΣ ΜΑΜΑΣ: Ο Δημήτρης Αποστόλου μιλά για τη δεύτερη σεζόν

ΕΡΤ1 – Ο Δημήτρης Αποστόλου έδωσε συνέντευξη στο 7 Μέρες Tv και στην Έφη Θεοδωρίδου και μίλησε μεταξύ άλλων για όλες τις εξελίξεις στην Τούρτα της μαμάς, που θα συνεχίσει για δεύτερη σεζόν στην ΕΡΤ.

Ολοκληρώσατε τη σεζόν στην «Τούρτα της μαμάς», αφήνοντας σε εκκρεμότητα το κύριο θέμα το τι θα γίνει με τον γάμο του Κυριάκου και της Βέτας.

Αυτό το θέμα θα παραμείνει για αρκετό διάστημα γιατί μόνο στην τηλεόραση οι άνθρωποι χωρίζουν και τα ξαναβρίσκουν αμέσως! Η ζωή τα θέλει αλλιώς. Οι συνθήκες έχουν γίνει λίγο περίεργες και το θέμα που θα διαχειριστούμε στον δεύτερο κύκλο είναι ότι τα παιδιά είτε αποτελούν δικαιολογία είτε μέσο πίεσης, συνήθως από τη μητέρα που έχει και την επιμέλεια. Γενικά το θέμα παιδί, εκτός από τον Μάριο, τον γιο του Κυριάκου και της Βέτας, θα απασχολήσει πάρα πολύ. Θα εμφανιστεί κι άλλο παιδάκι γιατί κάποια είναι έγκυος ενώ λίγο πριν το μέσο της σειράς θα δούμε την Ευανθία να μεγαλώνει τέταρτο παιδί. Επίσης υπάρχει ένα άλλο παιδί, που θα αφορά τον Πάρη και τον Παναγιώτη, οι οποίοι θα περάσουν μια μεγάλη κρίση και μπορεί να φτάσουν στον χωρισμό. Ανάμεσα στα ζητήματα που θα έχουν να διαχειριστούν, θα είναι το κατά πόσον θα κάνουν σύμφωνο συμβίωσης, κατά πόσο θα θελήσουν να υιοθετήσουν ένα παιδί ή θα προχωρήσουν στη λύση της παρένθετης μητέρας και θα μπουν σε μια «κανονικότητα».

Ετοιμάζετε κι άλλες εκπλήξεις;

Υπάρχει ένα πολύ μεγάλο μυστικό που κρατά κάποιος από τους βασικούς ήρωες. Είναι ένα μυστικό που θα αποκαλυφθεί σιγά σιγά, αφορά τη Μαριλού και θα ανατρέψει πολλά από τα δεδομένα που έχουμε και για την ηρωίδα και για ένα μέρος της ιστορίας της Ελλάδας, μιας που αυτά τα δύο συνδέονται με έναν περίεργο τρόπο.

Πάνω, λοιπόν, που θεωρούσαμε ότι τα μυστικά είχαν αποκαλυφθεί, ανατρέπετε τα πάντα!

Δεν έχουμε δείξει το πώς διαμορφώθηκαν αυτοί οι χαρακτήρες και αποφασίσαμε στο νέο κύκλο να μείνουμε στην οικογένεια και να δούμε τα πραγματικά της προβλήματα. Αυτοί που έρχονται, λοιπόν, θα αντιμετωπίζουν τα προβλήματα της οικογένειας κι όχι το ανάποδο. Και έχουμε να δούμε πολλά. Για παράδειγμα, ο Τάσος ακούει κάποια στιγμή τις προφητείες του Παϊσίου ότι θα πεινάσουμε, οπότε θα πρέπει να τρώμε από τον κήπο μας και μετατρέπει το σπίτι σε… ζωολογικό κήπο και μποστάνι! Η Ευανθία, από την άλλη, θα κάνει την επανάστασή της γιατί θέλει να κάνει κάποια πράγματα για τον εαυτό της αλλά δεν βοηθάει η πραγματικότητα που θα βρεθεί μπροστά της από όλους τους ήρωες. Γενικά θα δούμε πολλά καινούρια θέματα γιατί αυτό που έχει σημασία για εμάς είναι να θίξουμε πράγματα.

Θα μάς δώσετε ένα παράδειγμα;

Το τι σημαίνει μονογονεϊκή οικογένεια, τι σημαίνει ρατσισμός επί της ουσίας, τι σημαίνει η επιλογή που μπορούμε να κάνουμε στη ζωή μας, τους λάθος λόγους για τους οποίους αποκτάμε παιδιά, το πώς, όταν χωρίζουμε, δείχνουμε το ποιοι πραγματικά είμαστε. Όλα αυτά, δηλαδή, τα οποία υπάρχουν στις ζωές μας. Κάποια στιγμή η οικογένεια θα αντιμετωπίσει από κοινού ένα μεγάλο οικονομικό θέμα και θα μάθουμε γιατί ο Ακύλας δεν μιλάει στη μάνα του. Δεν πρόκειται να σηκωθεί από την καρέκλα του, θα μείνει εκεί… ριζωμένος, αλλά κι αυτός θα θίγει πράγματα και θα έχει ιστορίες επάνω του. Με τον Αλέξανδρο έχουμε αποφασίσει για τα πρώτα από τα δεκαεπτά επεισόδια και πλέον απλώς τα καταγράφουμε.

SOURCE: ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ 7ΜΕΡΕΣTV
ΤΕΧΤ: ZAPPIT.GR

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s