ΑΓΡΙΕΣ ΜΕΛΙΣΣΕΣ: Ο σκοτεινός ρόλος του Ακύλα Μεγαρίτη

ΑΝΤΕΝΝΑ – Εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού του, Αχιλλέα έρχεται στις «Άγριες Μέλισσες» και στον τρίτο κύκλο να πάει ο Ακύλας Μεγαρίτης. Ο ήρωας που θα ντυθεί, όπως ήδη ξέρουμε, ο Αιμίλιος Χειλάκης στην καθημερινή σειρά του ΑΝΤ1.

Ο Ακύλας Μεγαρίτης όμως ξέρει καλά ότι για να βάλει σε εφαρμογή τα σχέδια του χρειάζεται συμμάχους. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Τηλεθεατή, ο πρώτος του σύμμαχος που θα βρεθεί στο πλευρό του είναι ο Μελέτης τον οποίο και είδαμε να επισκέπτεται στη φυλακή στο τέλος του δεύτερου κύκλου.

Μια σκηνή στην οποία φάνηκαν έτσι οι προθέσεις του. Και είναι αυτός που του μεταφέρει και τα όσα συνέβησαν με τον αδελφό του, αλλά και αυτός που θα τον φέρει σε επαφή με τον Δούκα Σεβαστό.

Η αυτοκτονία της αδελφής του, της Ανέτ, τον έχει συγκλονίσει, όπως και η απόρριψη από τα παιδιά του. Επίσης, ο Δούκας Σεβαστός νιώθει βάρος στη συνείδηση του και για το χαμό του Μιλτιάδη, αλλά και παλαιότερα του μικρού του αδελφού, του Κωνσταντή.

Σε αυτή τη φάση της αναδιοργάνωσης που βιώνει, κανείς δεν μπορεί να είναι σίγουρος για τη στάση που θα κρατήσει στο αμέσως επόμενο διάστημα.

Εκείνο πάντως που είναι σίγουρο είναι ότι το μίσος της Μυρσίνης για τις αδελφές Σταμίρη δεν έχει ξεθυμάνει και σίγουρα θα δρομολογήσει μια σειρά από ακραίες εξελίξεις. Κι εκεί ακριβώς θα πατήσει ο Ακύλας Μεγαρίτης, ο οποίος θα την προσεγγίσει με σκοπό να την κάνει κι εκείνη «πιόνι» του.

Άσχετα λοιπόν από τη στάση που θα κρατήσει ο σύζυγος της, η Μυρσίνη θα ταχθεί στο πλευρό του Ακύλα και θα είναι από τους πρώτους συμμάχους του.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s