ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / J2US: Με Φωκά Ευαγγελινό και σκηνή που δεν έχει ξαναφτιαχτεί στην ελληνική τηλεόραση

ALPHA – Το JUST THE 2 OF US έδωσε εξετάσεις δύο σεζόν και τις πέρασε με επιτυχία. Ο Νίκος Κοκλώνης μπορεί να πήρε διαζύγιο από τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, με τον οποίον συνεργαζόταν αλλά η προσωπικά αγαπημένη του εκπομπή δεν θα μπορούσε να λείψει από τους δέκτες μας.

Ήδη σας παρουσιάσαμε το πρώτο αποκλειστικό για το show, καθώς η Έλενα Τσαγκρινού σε ντουέτο-έκπληξη, είναι επίσημα η πρώτη συμμετέχουσα του J2US.

Σήμερα μαθαίνουμε πως ο Φωκάς Ευαγγελινός, με τις επιτυχίες του στη Eurovision, τους Ολυμπιακούς Αγώνες και δεκάδες τηλεοπτικά και μη projects, αναλαμβάνει και επίσημα την καλλιτεχνική επιμέλεια του show.

Και ο Φωκάς δικαίως θα εμπνευστεί αυτή τη φορά, ίσως με το παραπάνω καθώς θα δουλεύει και θα πραγματώνει τις ιδέες του σε μια σκηνή, που δεν έχει ξαναγίνει στα τηλεοπτικά χρονικά. Μια σκηνή… Eurovision.

Και το λέμε αυτό γιατί για πρώτη φορά, η σκηνή θα είναι κατασκευασμένη ολόκληρη από LED και δεν θα περιλαμβάνει συμβατικά μέρη, θα είναι κατασκευασμένη από ξύλο και μέταλλο, αλλά όλα θα είναι καλυμμένα.

Και για να… αποκλειστικάρουμε ολοκληρωτικά, είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε πως το σκηνικό εμπνεύστηκε ο Ηλίας Λεδάκης, σχεδιαστής της σκηνής της Eurovision στην Αθήνα το 2006 και στην Junior Eurovision 2013 στην Ουκρανία ενώ το J2US από τη νέα σεζόν θα “βγαίνει” στον άερα από τα Ολυμπιακά Ακίνητα στο Γαλάτσι.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s