ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Και πέμπτο μέλος στην παρέα της Σίσσυς

MEGA CHANNEL – Την προσθήκη που θα συζητηθεί στην τηλεοπτική παρέα της Σίσσυς Χρηστίδου μετά την μετακόμιση της στο Mega, αποκαλύπτει σήμερα το primetime.gr και δεν είναι η μόνη σημαντική αλλαγή για την επιτυχημένη εκπομπή του Σαββατοκύριακου.

Έτσι, εκτός από την παρουσιάστρια, τον Παύλο Σταματόπουλο, τον Κωνσταντίνο Βασάλο και την Ελένη Βουλγαράκη, σταθερά στο πάνελ της εκπομπής από τη συχνότητα του Mega πλέον, θα βλέπουμε και τον δημοσιογράφο και συγγραφέα Νίκο Συρίγο!

Πρόκειται για ένα πρόσωπο που τα τελευταία χρόνια πολιορκούσαν πολλές τηλεοπτικές εκπομπές, με τον ίδιο να αντιστέκεται σθεναρά μέχρι να βρεθεί η κατάλληλη πρόταση που θα τον έκανε να κάμψει τις οποίες αντιστάσεις του.

Ο Νίκος Συρίγος, πολυγραφότατος δημοσιογράφος, αρθρογράφος και σχολιαστής σε δεκάδες έντυπα και sites, τα τελευταία χρόνια εργάζεται στον δημοσιογραφικό όμιλο DPG, ενώ τηλεοπτικά-πέρα από συμμετοχές σε εκπομπές κυρίως αθλητικού περιεχομένου κυρίως στις αρχές της δεκαετίας του 2000- είχε μια “χαλαρή ” συνεργασία με την Ελένη Μενεγάκη.

Η προσθήκη του έμπειρου δημοσιογράφου Νίκου Συρίγου και μάλιστα στη βασική πεντάδα πλέον της εκπομπής, δείχνει και τη στροφή της σε πιο infotainment περιεχόμενο.

Κάτι που τους τελευταίους μήνες της περασμένης σεζόν στο Open, έδειξε ότι μπορεί να υποστηριχθεί με επιτυχία από την ομάδα, φέρνοντας την Σίσσυ Χρηστίδου στην πρώτη θέση της τηλεθέασης.

Πέρα από την προσθήκη του Νίκου Συριγου, στο τιμόνι της αρχισυνταξίας της εκπομπής, θα βρίσκεται η έμπειρη Βένια Καραγιάννη (μεταγραφή από ΑΝΤ1), ενώ σημαντικές αλλαγές θα γίνουν και στη δημοσιογραφική ομάδα της Σίσσυς Χρηστίδου, που ενισχύεται.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s