ΤΟ ΠΡΩΙΝΟ: Η νέα ομάδα, η αλλαγή στη θεματολογία, η πρεμιέρα

ANTENNA – Πολύ μελάνι έχει χυθεί για το ποιος θα βρεθεί στην παρέα του πρωινού του ANT1 με την Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα την επόμενη σεζόν. Ο κύβος ερρίφθη και η ομάδα είναι έτοιμη για να δώσει τον καλύτερο της εαυτό και να κερδίσει τον ανταγωνισμό που φέτος θα είναι ακόμη μεγαλύτερος στην πρωινή ζώνη. Έτσι, νωρίτερα από ποτέ, στις 6 του Σεπτέμβρη «Το Πρωινό» του ΑΝΤ1 θα κάνει πρεμιέρα.

Στα μέσα του καλοκαιριού σαν «βόμβα» έσκασε η πληροφορία ότι η επί 31 χρόνια συνεργάτιδα του ΑΝΤ1 και της πρωινής ζώνης, Λίτσα Πατέρα, φεύγει. Ωστόσο, κάτι τέτοιο δεν συνέβη και η αστρολόγος θα βρεθεί κανονικά στην πρεμιέρα της εκπομπής την πρώτη Δευτέρα του Σεπτέμβρη.

Η Φαίη Σκορδά και ο Γιώργος Λιάγκας θα βρίσκονται στο τιμόνι της εκπομπής, ενώ εκτός από τον Τάσο Τεργιάκη στην παρέα του πρωινού θα βρίσκεται η Φωτεινή Πετρογιάννη. Την αρχισυνταξία έχει και αυτή την σεζόν η Χρύσα Ζορκάδη με τρεις βοηθούς αρχισυντάκτη. Μετά την αποχώρηση του Χρήστου Νέζου, όπως αποκλειστικά είχε αποκαλύψει το okmag.gr, στις ζωντανές συνδέσεις θα είναι Μάνος Μπανασάκης για να μεταδίδει τα infotainment θέματα -πέρυσι βρισκότανε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου- και ο Θάνος Βάιος.

Από την επόμενη εβδομάδα θα αρχίσουν οι συσκέψεις αλλά θα γυριστεί και το τρέιλερ για τη νέα σεζόν μαζί με τους τίτλους αρχής, που σύμφωνα με πληροφορίες πρωταγωνιστούν ο Γιώργος και η Φαίη.

Η εκπομπή φέτος θα κινηθεί σε διαφορετικά μονοπάτια αφού θέλουν να ασχοληθούν περισσότερο με κοινωνικά θέματα για αυτό θα γίνουν και οι αλλαγές, μπροστά και πίσω από τις κάμερες. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θα κάνουν και μια μικρή βόλτα στον κόσμο της showbiz. Μέχρι στιγμής, ανοιχτό παραμένει το ενδεχόμενο του πρώην παίκτη του Survivor, Γιώργου Ασημακόπουλου αφού δεν έχει υπογράψει και οι συζητήσεις με το κανάλι είναι σε πολύ πρώιμο στάδιο.

Η επόμενη σεζόν για το δίδυμο του AΝΤ1 είναι χρονιά ορόσημο αφού θα παρθούν αποφάσεις για το τηλεοπτικό τους μέλλον τόσο στον ΑΝΤ1, όσο και για το αν συνεχίσουν ως τηλεοπτικό δίδυμο ή θα ξαναχωρίσουν τηλεοπτικά για άλλα επαγγελματικά μετερίζια.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s