ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 22.08.2021: Πρεμιέρα και πρωτιά για τον Γιώργο Αυτιά το Σαββατοκύριακο

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Ο Γιώργος Αυτιάς εγκαινίασε νωρίς την τηλεοπτική σεζόν και κατάφερε να κόψει και το νήμα της πρωτιάς ακόμα και στο δυναμικό κοινό που παραδοσιακά δεν τον ακολουθεί. Στο σύνολο κοινού, ο δημοσιογράφος ξεπέρασε το 20% τόσο στην πρεμιέρα του το Σάββατο όσο και την Κυριακή. Ειδικά για την Κυριακή πήρε πρωτιά στο δυναμικό κοινό παρά το πολύ στενό μαρκάρισμα από το Mega και την εκπομπή Mega Σαββατοκύριακο.

Η σοδειά των καναλιών στο σύνολο ήταν μικρή. Ισοψήφισαν στη δεύτερη θέση ο ΑΝΤ1 και ο Alpha, όμως το Star πέρασε πρώτο κρατώντας σταθερά διψήφια ποσοστά όλη τη μέρα.

Στην prime time πάντως άλλη μία επαναληπτική προβολή θεατρικής παράστασης του Μάρκου Σεφερλή έφερε πρωτιά στον ΑΝΤ1.

Από την άλλη, στη late night ζώνη ο Έκτορας Μποτρίνι, με τον Εφιάλτη στην κουζίνα σε επανάληψη αναδεικνύεται σε καθοριστικό παίκτη.

Ξανά πρώτος ο Alpha με 13,2% την περασμένη βδομάδα

Διατήρησε την πρώτη θέση ο Alpha με ποσοστό 16-22 Αυγούστου, με ποσοστό 13,2% (12,7%). Ο ΣΚΑΪ ακολουθεί με 12,1% (12,3%) και τρίτο το Star με 10,7% (9,9%).

Το Mega πέρασε στην τέταρτη θέση με 9,7% (8,8%) και ο ΑΝΤ1 με 8,5% (8,9%) ξεπέρασε το Open που υποχώρησε στο 8,1% (9,6%), ενώ η ΕΡΤ1 παρέμεινε στο 7,1%. Με 2,3% (2,5%) η ΕΡΤ2, στο ίδιο σημείο με 2% η ΕΡΤ3 και με 1% (1,3%) το Μακεδονία TV.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s