ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / J2US: Με καινοτόμα ιδέα η παρουσίαση του backstage

ALPHA – To JUST THE 2 OF US μετά από συμφωνία με τον ALPHA, μετακομίζει αυτή τη σεζόν και η BARKING WELL MEDIA έχει ήδη ξεκινήσει πυρετώδεις προετοιμασίες

Ήδη σας έχουμε ανακοινώσει και επίσημα την πρώτη παίκτρια αποκλειστικά στο primetime.gr, η οποία δεν είναι άλλη από την Έλενα Τσαγκρινού με παρτενέρ-έκπληξη, ενώ το δεύτερο ζευγάρι είναι ο Πέτρος Πυλαρινός και η Βάλια Χατζηθεοδώρου.

Μερικά blogs, χωρίς κανένα από αυτά να αναπαράγεται από κάποιο a-list site, κυκλοφορούν τη φήμη για την παρουσίαση του Green Room και μιλούν για τη νέα συμπαρουσιάστρια του Νίκου Κοκλώνη.

Η φήμη αναφέρεται στην Josephine, η οποία όντως είχε περάσει από το μυαλό των ιθυνόντων. Αυτό όμως αρκετό καιρό πριν και πολύ πριν η ομάδα σκεφτεί μια ιδιαίτερη ιδέα για την παρουσίαση του Green Room.

Έτσι, σύμφωνα και πάλι με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες του primetime.gr, μετά τη Βίκυ Κάβουρα και τη Λάουρα Kαραΐσκου, το τιμόνι της παρουσίασης στο Green Room θα αναλάβει μια… ιδιαίτερη ιδέα, που έχουν σκεφτεί τα… “σατανικά” μυαλά της Barking Well Media.

Δεν θα είναι ένας – και φυσικά όχι η Josephine – αλλά τα μεγαλύτερα τηλεοπτικά ονόματα αλλά και προσωπικότητες, που θα συζητηθούν!

Για πρώτη φορά, κάθε εβδομάδα σε κάθε επεισόδιο κι ένα πρόσωπο έκπληξη θα αναλαμβάνει να παρουσιάζει το green room και να χαλαρώνει τους συμμετέχοντες από το άγχος της εμφάνισης…, αλλά και της βαθμολογίας!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s