ΣΚΑΪ: Στον “πάγο” η Αντελίνα Βαρθακούρη

ΣΚΑΪ – Θεωρήθηκε δυνατό χαρτί αλλά οι σχέσεις με τους επικεφαλής του προγράμματος άρχισαν να ψυχραίνονται επικίνδυνα.

Πολλά ακούστηκαν για τη νέα εκπομπή που θα αναλάμβανε τη φετινή σεζόν η Αντελίνα Βαρθακούρη μετά το «Σου Κου family» που παρουσίαζε πέρυσι στη μεσημεριανή ζώνη του Σαββατοκύριακου μαζί με το σύζυγό της Χάρη Βαρθακούρη.

Μάλιστα ο Χάρης Βαρθακούρης ήταν το πρόσωπο που είχε επιλέγει για να παρουσιάσει το πολυαναμενόμενο Big Brother που επέστεψε μετά από μια σειρά από αναβολές λόγω κορωνοϊού-και τελικά σημείωσε επιτυχία και φέτος επιστρέφει αλλά με νέους παρουσιαστές, τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκαβα.

Ένα δίδυμο στο οποίο η διοίκηση του ΣΚΑΙ πιστεύει πολύ και του ανέλυε σε όχι μόνο την παρουσίαση της ναυαρχίδας του prime time του σταθμού αλλά και ζωντανό μαγκαζίνο κάθε ΣΚ σε μια ζώνη που γίνεται φέτος ακόμα πιο ανταγωνιστική.

Ενώ όλα έδειχναν, λοιπόν, πως η φετινή σεζόν θα έβρισκε την Αντελίνα με δίκη της εκπομπή στον ΣΚΑΙ (χωρίς τον Χάρη που δεν συνεχίζει) και τη στιγμή που έδειχνε να «κλειδώνει» με ένα Lifestyle αντί-δελτίο το ΣΚ με πιθανότερη ώρα προβολής 12.30-14.00, κάτι που επιθυμούσαν και το κανάλι και η παρουσιάστρια, το σκηνικό ανατράπηκε.

Το κανάλι φάνηκε να επιθυμεί να συρρικνώσει την ώρα μετάδοσης στα 50 λεπτά, η παρουσιάστρια να μην είναι σύμφωνη με αποτέλεσμα το Project να μπει στον πάγο και η Αντελίνα στον τηλεοπτικό πάγκο μέχρι τον Ιανουάριο.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s