ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ / GNTM: Η ημερομηνία της πρεμιέρας διέψευσε τους πάντες

STAR CHANNEL – Άλλοι να “χτυπιούνται” αποκλειστικά ότι το GNTM θα ξεκινήσει 29-30 Αυγούστου, άλλοι να ισχυρίζονται ότι ξέρουν εκ των έσω ότι πιο σίγουρη ημερομηνία από τις 13 Σεπτεμβρίου δεν υπάρχει, για να έρθει το trailer του STAR CHANNEL και να μας βάλει όλους στη θέση μας.

Παρ’ όλο που τις τελευταίες μέρες ακουγόταν έντονα πως το Star θέλει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη και να κάνει εκείνο την αρχή στις πρεμιέρες, ειδικά με το Greece’s Next Top Model, φαίνεται πως τελικά αποφάσισε να μη βιαστεί καθόλου.

Η πρεμιέρα του show θα γίνει για φέτος την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου στις 21:00 και αυτό έχει την απόλυτη λογική εξήγηση, καθώς την επόμενη μέρα (Δευτέρα), πρέπει η πρωινή εκπομπή του STAR (BREAKFAST @ STAR) να έχει περιεχόμενα και αποκλειστικά από την εκπομπή.

Να θυμίσουμε ότι λίγο έλειψε να υπάρχει γενικότερο πρόβλημα στη διεξαγωγή και συνέχιση του ριάλιτι μοντέλων μετά την καταστροφική φωτιά στην Αττική που κατέστρεψε τα πάντα στο πέρασμά της. Σε κάποια από τις περιοχές που κινδύνεψαν βρίσκεται και το σπίτι των επίδοξων μοντέλων το οποίο και εκκενώθηκε έγκαιρα.

Όλα όμως πήγαν κατ’ ευχή παρά τον πανικό και την τραγωδία εκείνων των ημερών και έτσι όλα συνεχίστηκαν κανονικά στην παραγωγή χωρίς να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα ούτε στα γυρίσματα ούτε στη συνέχεια του παιχνιδιού.

Αυτές τις μέρες οι συντελεστές του GNTM περνούν τις τελευταίες μέρες ξεκούρασης και χαλάρωσης καθώς αναμένεται να επιστρέψουν άμεσα στη δουλειά για να συνεχίσουν τα γυρίσματα.

Να θυμίσουμε ότι στη θέση της Βίκυς Καγιά θα δούμε την Ισμήνη Παπαβλασοπούλου, ένα πολύ επιτυχημένο μοντέλο που έχει όλα τα φόντα να σταθεί επάξια στον απαιτητικό ρόλο της.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s