ΣΤΟΥΝΤΙΟ 4: Αλλαγή στην ομάδα τελευταία στιγμή

ΕΡΤ1 – Λίγες μέρες πριν από την πρεμιέρα της εκπομπής «Στούντιο 4», στο κανάλι της κρατικής τηλεόρασης φαίνεται πως επικρατεί αγωνία και άγχος ώστε να μην επαναληφθούν λάθη του παρελθόντος.

Έτσι, παρελθόν από την εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου σύμφωνα με πληροφορίες είναι ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την οργάνωση παραγωγής της εκπομπής «Στούντιο 4», Πάνος Ράλλης.

Η εκπομπή είναι μεικτή παραγωγή με την κρατική τηλεόραση. Τόσο ο παραγωγός όσο και οι παρουσιαστές που έχουν και την επιμέλεια της εκπομπής φαίνεται πως δεν βρήκαν την μαγική συνταγή για να συνεργαστούν, με τον παραγωγό να «αποχωρεί» αφού φαίνεται πως κανείς δεν έβαζε νερό στο κρασί του.

Το όνομα του Πάνου Ράλλη υπήρχε στο δελτίο τύπου που είχε στείλει η ΕΡΤ τον Αύγουστο, ο οποίος από την πρώτη μέρα είχε αναλάβει την οργάνωση παραγωγής της νέας εκπομπής της ΕΡΤ. Ο ίδιος άνθρωπος είχε και την επιμέλεια της εκπομπής της Νάντιας Κοντογεώργη, που αντικαταστάθηκε από την εκπομπή «Στούντιο 4».

Συγκεκριμένα, στους συντελεστές της εκπομπής όπως αναφέρονταν στο δελτίο (και εξακολουθούν να υπάρχουν αναρτημένοι στη σελίδα της εκπομπής στο site της ΕΡΤ) αναφερόταν: Οργάνωση παραγωγής: Πάνος Ράλλης, Διεύθυνση παραγωγής: Κυριακή Βρυσοπούλου.

Στον “αέρα” του τηλεοπτικού σταθμού κυκλοφόρησε το τρέιλερ μέσα από το οποίο βλέπουμε για πρώτη φορά τους δύο νέους παρουσιαστές μαζί. Πρόκειται για ένα απόσπασμα από τη συνάντηση του Μίνωα Θεοχάρη και της Νάντιας Μπουλέ στον καναπέ του Dot. Τι μας ετοιμάζουν από τη νέα σεζόν;

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s