ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 03.09.2021: Γονατίζει ο Μεγάλος Αδερφός και τα live του

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

H πρωινή ενημέρωση έφερε τον ΣΚΑΪ και τον ALPHA στην κορυφή της προτίμησης των τηλεθεατών, καθώς το ΣΗΜΕΡΑ στην early morning ζώνη σημείωσε 14.5% και το ALPHA ΠΑΝΤΟΥ στην πρωινή ζώνη σημείωσε 15.8%.

Στη ζώνη των 12:00, η Ιωάννα Μαλέσκου πέφτει στα συνηθισμένα νούμερα, μετά το “πυροτέχνημα” της πρεμιέρας και σημειώσε 13.5%.

Ο Νίκος Ευαγγελάτος εδραιώνεται σιγά σιγά στη συνείδηση του τηλεοπτικού κοινού μιας και κατέκτησε και πάλι την απογευματινή ζώνη με 16.4%, ενώ το DEAL δείχνει να έχει επανέλθει δυναμικά και σημείωσε 14.3%.

Η ανησυχία στον ΣΚΑΪ ξεκινά από τα κεντρικά δελτία ειδήσεων, καθώς και πάλι ο ALPHA κέρδισε την προτίμηση των τηλεθεατών.

Η ανησυχία στο κανάλι του Φαλήρου συνεχίστηκε και στην prime time ζώνη με το MEGA CHANNEL να “γονατίζει” και πάλι το BIG BROTHER, και ειδικά σε βραδιά live (αποχώρηση, νέοι παίκτες, ζωντανές συνδέσεις, καλεσμένη Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία μάλλον “κατσικοπόδαρη” αποδείχθηκε).

Παρότι Γρηγόρης και Ναταλί εμφανίστηκαν εμφανώς βελτιωμένοι, πιο γρήγοροι στο λόγο και εύστοχοι στη συζήτηση και τις ερωτήσεις, είναι πλέον γεγονός ότι οι προσωπικότητες των παικτών απλά… δεν τραβάν (καθώς δεν έχουν εξελιχθεί ακόμα).

Αυτό φαίνεται και από τα μειωμένα Tweets κάθε μέρα για το show. Ένα show που χθες σημείωσε 13.3%, ενώ η καθημερινή σειρά του MEGA, ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ εκτοξεύτηκε στο 20.3%.

One thought on “ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 03.09.2021: Γονατίζει ο Μεγάλος Αδερφός και τα live του

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s