ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 04.09.2021: Aξιοπρεπή νούμερα για την πρεμιέρα του OΛΑ ΓΚΟΥΝΤ

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

Την early morning ζώνη κατέκτησε το MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ με ποσοστό 17.1%, ενώ λίγο αργότερα την πρωτινή ζώνη το ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ ΠΑΡΕΑ σημείωσε 25.4%, χωρίς φυσικά να υπάρχει ανταγωνισμός, καθώς οι περισσότερες εκπομπές ξεκινούν/επιστρέφουν το επόμενο Σάββατο.

Την παρθενική τους πρώτη είχαν ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα, το Σάββατο, στα μεσημέρια του Σαββατοκύριακου μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ. Σύμφωνα με τις μετρήσεις της Nielsen, το Σάββατο 4 Σεπτεμβρίου 2021 και δίχως ακόμη να έχει μπει στην αρένα ο βαρύς ανταγωνισμός, ο Γρηγόρης Γκουντάρας και η Νάταλι Κάκκαβα κατόρθωσαν με το νέο «Όλα Γκουντ» να σημειώσουν ποσοστό 14.5% στο δυναμικό κοινό.

Τέλος, στα κεντρικά δελτία της βραδινής ζώνης, ο ΣΚΑΪ ΜΕ 13.5% και το MEGA με 10.5% κέρδισαν την προτίμηση των τηλεθεατών…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s