ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ 05.09.2021: O Γεωργίου συνέτριψε την Açun Media

ΤΗΛΕΘΕΑΣΗ – Αυτά είναι τα πρώτα – μη καθαρά νούμερα στο Δυναμικό Κοινό (18-54) για την Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2021. Οι παρακάτω μετρήσεις βασίζονται επακριβώς στην έναρξη και λήξη του εκάστοτε προγράμματος, σε αντίθεση με τις μετρήσεις, που παρουσιάζονται στο διαδίκτυο.

H χθεσινή ημέρα είχε δύο ενδιαφέρουσες μετρήσεις. Η μία αφορά τη δεύτερη εκπομπή των Γκουντάρα-Κάκκαβα, η οποία είδε μεν αύξηση στο γενικό σύνολο, αλλά παρά τη δομημένη θεματολογία και τις τηλεοπτικές ειδήσεις, είδε καθίζηση στο δυναμικό κοινό με συνολικό μέσο όρο 11.5%.

Το ενδιαφέρον συνεχίστηκε στην prime time ζώνη καθώς η πρεμιέρα του TOP CHEF δεν είχε υψηλές αποδόσεις. Για την ακρίβεια, η επιλογή του MEGA να παίξει ένα υπέρδιπλο επεισόδιο, στοίχησε στην παραγωγή της Açun Media, η παραγωγή της οποίας καταποντίστηκε από τη ΓΗ ΤΗΣ ΕΛΙΑΣ του Ανδρέα Γεωργίου. Και σαν να μην έφτανε αυτό, ο προκριματικός για το MUNDIAL (Ελλάδα-Κόσοβο) μαζί με το pre και post game, κόστισαν στο κανάλι του Φαλήρου.

  • Η Γη της Ελιάς 18,3%
  • Κόσοβο – Ελλάδα 15,1%
  • Top Chef 10,5%

Η ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ

Την περασμένη εβδομάδα το Mega κατέγραψε το μεγαλύτερο ποσοστό τηλεθέασης μετά την επιστροφή του (10,6%) και σκαρφάλωσε στην τρίτη θέση! Το κανάλι ενισχύεται από την εκπομπή «Live News» με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την ταινιοθήκη του σταθμού.

Την πρώτη θέση διατήρησε ο Alpha, που ήταν οριακά μπροστά από τον ΣΚΑΪ, με ποσοστό 12,8% έναντι 12,6%. Το Star ακολούθησε με 10,5%, ενώ ο ΑΝΤ1 βρέθηκε χαμηλά, στο 9%, και το Open στο 7,4%.

Τέλος, το Μακεδονία TV είχε 1%. Συνολικά, τα μεγάλα ιδιωτικά κανάλια είχαν ποσοστό 63,9% και τα περιφερειακά κανάλια και η συνδρομητική τηλεόραση 25%.

Υψηλός παρέμεινε και ο μέσος όρος τηλεθέασης για τους τρεις σταθμούς της ΕΡΤ, αφού συγκέντρωσαν συνολικά 11%. Η ΕΡΤ1 είχε 6,6%, η ΕΡΤ2 2,6% και η ΕΡΤ3 1,8%.

Σε επίπεδο ομίλων, Alpha – Star συγκέντρωσαν 23,3% και ΑΝΤ1 – Μακεδονία TV 10%.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s